29 Nisan 2024

GEYİKÇELİ MAHALLESİ EN PARLAK DÖNEMİNİ YAŞIYOR

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yeni dönemde Geyikçeli mahallesine yapılan beton yollar, emülsiyonlu sathi kaplama asfalt, sıcak asfalt yol, merkez aydınlatma çalışmaları, çocuk oyun alanları, basketbol ve voleybol  sahası çalışmaları ile mahallenin her geçen gün daha da büyüyüp geliştiğini söyledi.
 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yeni dönemde Geyikçeli mahallesine yapılan beton yollar, emülsiyonlu sathi kaplama asfalt, sıcak asfalt yol, merkez aydınlatma çalışmaları, çocuk oyun alanları, basketbol ve voleybol  sahası çalışmaları ile mahallenin her geçen gün daha da büyüyüp geliştiğini söyledi.
  Belediye Meclis Üyesi Muharrem Okyay Sarıhan, Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu ile birlikte Geyikçeli mahallesini ziyaret eden Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar esnaflara hayırlı işler diledi ve mahalle sakinleri ile sohbet etti.
  Fatsa Belediyesi tarafından yeni dönemde Geyikçeli mahallesine 1.8 kilometre beton yol, 1.5 kilometre emülsiyonlu sathi kaplama asfalt yol, 500 metre sıcak asfalt, çocuk oyun alanları yapıldı. Basketbol ve voleybol sahası, merkez mahalle aydınlatma çalışması devam ediyor.
 
“ŞEHRİMİZİN HER KÖŞESİ AYRI BİR DEĞER”
 
Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, çocuk oyun alanları, basketbol, voleybol sahaları, asfalt ve beton yolları ile Geyikçeli mahallesinin her geçen gün daha da büyüdüğünü belirterek, “Devam eden çalışmalarımızı Geyikçeli mahalle Muhtarımız Burhan Çavlı ile birlikte yerinde inceledik. Şehrimizin her köşesi ayrı bir değer. Fatsa için canla başla durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Sıcak sohbetleri için mahalle sakinlerimize teşekkür ederim.” dedi.
 
“ŞANSLI BİR DÖNEM YAŞIYORUZ”
 
Geyikçeli Mahallesi Muhtarı Burhan Çavlı ise mahallerine yapılan tüm çalışmalardan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a teşekkür ettiklerini belirterek, “Bu dönem Geyikçeli tarihinde görülmemiş çalışmalar yapıldı. 
Merkez mahallemizde aydınlatma işimiz yapıldıktan sonra baskı beton kaldırım çalışmalarımız da yapılacak. Belediye ekipleri ile, OSKİ ve Yedaş ekipleriyle yağmur yağış, kar kış demeden her günümüz çalışmayla geçiyor. Ben muhtar olarak kendi adıma şanslı bir dönem geçirdiğimi söyleyebilirim.   

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde