20 Nisan 2024

MHP DÖRT KOLDAN SAHADA

  • PDF
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinin talimatları ile tam kadro sahaya inerek 2023 seçim çalışmalarına devam ediyor. “İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantılarının hemen ardından “Köyüm Benim” projesi ile köy ve mahallelere giderek en ücra köşelere kadar ulaşmaya çalışıyor.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Ülke genelinde “Aday Belli Karar Net” teması ile açık hava mitingleri düzenleyerek 2023 seçimlerinin önemi, MHP’nin duruşu ve Cumhur İttifakı konularında vatandaşlarımızı bilgilendiriyor.
 
Şimdi ise tüm Türkiye genelinde yeni bir proje ile MHP kadroları, vatandaşlarımızın yaşam alanlarına gidiyor. “Komşum nasılsın?” adını taşıyan bu proje ile, il ve ilçe başkan ve yönetimleri, kadın kolları ile ev ev gezerek, vatandaşlarımız ile yüz yüze dertleşmek hasbi hal etmek amaçlanıyor.
 
Konu ile alakalı bilgi veren Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, “Komşum Nasılsın?” projesi için ön hazırlık çalışmalarını tamamladıklarını ve en kısa zamanda sahaya inip komşu ziyaretlerine başlayacaklarını aktardı.
 
Başkan Murat Kaçak Fatsa’da teşkilat olarak, yönetim kurulumuz, kadın kollarımız ve ülkü ocaklarımızla uyum içerisinde olduklarını, koordineli ve organize bir çalışma ile ev ev dolaşıp vatandaşlarımız ile hem hal olacaklarını belirtti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde