16 Mayıs 2024

Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen: “Hizmetlerimize her zamanki gibi devam edeceğiz”

  • PDF

prti14-8-2013AK Parti İlçe başkanlığında Ramazan bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşmaya Ak Parti Ordu Milletvekili İhsah Şener, Ak Parti Eski Ordu Milletvekili Hamit Taşcı, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen başta olmak üzere il genel meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma töreninde açılış konuşmasını yapan Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen: “Ramazan Bayramı nedeniyle tertip edilen bayramlaşma törenine katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hizmetlerimize her zamanki gibi devam edeceğiz. Katılan tüm dostlarımızın bayramını kutlarım” dedi.

Başkan Hüseyin Anlayan ise : “Ramazan bayramı nedeniyle ilçe teşkilatımızın düzenlediği bayramlaşma töreninde bir araya geldik. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Projelerimiz devam ediyor. Asfaltlama çalışmalarına devam edeceğiz. İlçemizde asfaltlanmayan yol kalmayacak. Tüm hizmetlerimizi Fatsalılar için” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajları veren bayramlaşma töreninde Ordu Milletvekili İhsan Şener: “Ak parti kurumsal bir partidir ve kişiler üzerinden değil partinin geleceğidir önemli olan. Bayramlaşma törenimiz gerçekten katılım çok güzel hepinize çok teşekkür ediyor iyi bayramlar diliyorum” dedi.aparti14-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde