28 Mart 2024

SAKİN ŞEHRE 12 MİLYONLUK YATIRIM

  • PDF

OSKİ, 3,5 YILDA PERŞEMBE İLÇESİNDE 12 MİLYON 461 BİN 780 TL’LİK ALT VE ÜST YAPIYA İMZA ATTI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçede altyapıdan üstyapıya birçok projeyi hayata geçiren OSKİ, 3,5 yılda Perşembe ilçesinde ömürlük yatırımlara imza attı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve geldiği günden bu yana Ordu’nun su ve altyapı alanında yarınlarını garanti altına alacak yatırımlar gerçekleştiriyor.

19 ilçede alt ve üst yapıda birçok projeyi hayata geçiren OSKİ, Perşembe ilçesinde 3,5 yılda 12 milyon 461 bin 780 TL’lik yatırıma imza attı. Perşembe genelinde yaptığı çalışma ile vatandaşları modern alt ve üst yapıya kavuşturan OSKİ, yeni yatırımlar için de çalışma başlattı.

12 MİLYON 461 BİN TL’LİK YATIRIM

Ordu’nun ilçelerinde yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam eden OSKİ, aradan geçen süre içerisinde Perşembe ilçesinde 46 bin 17 metre içme suyu hattı inşasını tamamladı. Bunun haricinde ilçe genelinde, 6 bin 309 metre kanalizasyon hattı, 506 metre yağmur suyu hattı, 1 adet su alma yapısı, 2 adet gölet, 2 adet sondaj kuyusu ve 1 adet fosseptik çalışmasını tamamlayarak toplam 12 milyon 461 bin 780 TL’lik yatırımı vatandaşların hizmetine sundu.

GÖLET VE SONDAJ KUYULARI TAMAMLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri Perşembe ilçesinde kuraklık riskine karşın 2 adet gölet ve 2 adet sondaj kuyusunu tamamladı. Bu çalışmalar haricinde 1 adet su alma yapısını da vatandaşların hizmetine sunan OSKİ, muhtemel su kesintilerine karşı önlem aldı.

SAKİN ŞEHRE YATIRIM DEVAM EDECEK

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri Başkan Güler’in öncülüğünde geride kalan süre boyunca sakin şehir Perşembe’ye yeni yatırımlar yaparak alt ve üstyapıdaki sorunları kökten çözmeyi hedefliyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde