28 Mart 2024

OSKİ’DEN FATSA’YA İÇME SUYU HATTI

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünce (OSKİ) başlatılan çalışmalarla Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi sakinleri sağlıklı içme suyuna kavuşuyor.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde Ordu’nun 19 ilçesi kesintisiz ve sağlıklı içme suyu ile buluşturuluyor. Planlama dâhilinde en ücra köşelere dahi ulaşan OSKİ ekipleri uzun yıllar mahallelerin içme suyu ihtiyacını karşılayacak projelere imza atıyor.
 
Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren OSKİ, içme suyu ihtiyacını karşılayan boruların yetersiz olması ve ekonomik ömrünü tamamlaması nedeni ile sık sık arızaların meydana geldiği Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi’nin içme suyu hattında yenileme çalışması başlattı. Ekipler toplam uzunluğu 3 bin 450 metre olan hattın 3 bin 100 metresinde ise çalışmalarını tamamladı.
 
GENEL MÜDÜR US: “YENİ İÇME SUYU HATLARIYLA SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ”
 
Evkaf Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren OSKİ Genel Müdürü Murat Us, şöyle konuştu:
 
“Fatsa ilçesi Evkaf Mahallesi; Palamut Sokak, Batıkent Sokak, Bilgin Sokak, Canlı Sokak, Şirinkent Sokak, Şehit Uğur Kuş Sokak, Yapraklı Sokak, Altun Sokak, Hilal Sokak ve Yeşil Sokak’ta mevcut boru çapları yetersiz kaldığı ve ekonomik ömrünü doldurduğu için bölge halkı içme suyu sorunu yaşamaktaydı. Bu nedenle Evkaf Mahallesi’nin içme suyu sorunlarını çözecek yatırım çalışmasına başladık. Toplam 3 bin 450 metre uzunluğundaki içme suyu hattının bugüne kadar 3 bin 100 metrelik bölümünü tamamladık. İçme suyu sorunlarını çözmek amacıyla boru hatlarını yenileme çalışmalarına devam ediyoruz.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde