08 Mayıs 2024

Perşembe Yaylası Turizm Master Planında Birinci Aşama Tamamlandı

  • PDF
Yayla Turizminde Karadeniz'in Parlayan yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Aybastı Perşembe Yaylasında yeni bir çalışmanın ilk aşaması  tamamlandı.
Turizm Master Planının ilk aşamasının tamamlanmasıyla ilgili Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan şu açıklamayı yaptı.
 
Başkan Geçtan, "Aybastı Belediyesi ve DOKA üzerinde çalıştığımız, Mart ayı içerisinde bir araya geldiğimiz PronaTour Proje Müdürü Gernot Frank ile tekrar bir araya gelerek Turizm Master Planımızın birinci aşamasını değerlendirdik.  
 
Toplantımızı DOKA Turizm ve Girişimcilik Birim Uzmanı Murat Karaca, DOKA Ordu Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Harun Göçer, DOKA Trabzon Planlama Uzmanı Elif Naz Akdeniz, PronaTour Türkiye Temsilcisi Harun Nişancı, Belediye Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Bülbül ve Bünyamin Gülaç,  İmar ve Şehircilik Müdürümüz Emine Güney ve belediye personellerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. 
 
Gün içerisinde Perşembe Yaylamızda sahada yaptığımız incelemelerimize FATSO Başkanımız Tayfun Karataş da eşlik ettiler. 
 
Gelecek nesiller için çalışmalarını sürdürdüğümüz Turizm Master Planımızın birinci aşaması için yaptığımız toplantımızın hayırlı olmasını diler, katılımcılarımıza ilgilerinden  dolayı teşekkür ederim." dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde