25 Nisan 2024

“İŞİMİZ İSTİHDAM GÜCÜMÜZ YATIRIM”

  • PDF
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş; “İşimiz İstihdam Gücümüz Yatırım” diyerek basın açıklaması yaptı.
Karataş açıklamasında şu beyanlara yer verdi: 
“Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ile birlikte yürüttüğümüz TEKSTİLPARK Projelerimizde nihayet mutlu sona ulaştık. Aybastı, Çatalpınar ve Çamaş İlçelerimiz için büyük müjdeyi artık gururla verebiliyoruz. İlçe Belediye Başkanlarımız ve projenin yüklenicileri gerekli protokolleri imzalayarak süreci hayırlısıyla başlattılar. 
TEKSTİLPARK Projesi kapsamında geliştirilen her iki projeye ilgili Belediyelerimizin bütçesi kullanılmadan toplam 16 Milyon TL kaynak aktarıldı. İlçelerimizde kurulucak 2 fabrikada toplam 400 kişi istihdam edilecek ve ilçelerimizin ekonomileri bu kaynakla güçlenmiş olacak.
 
Projelerin hayata geçmesi sürecinde Cumhur-başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a bu süreçte sık sık başvurduğumuz ve hiçbir seferinde bizlerden yardımlarını esirgemeyen Dış İşleri Bakan Yardımcımız Sayın Yavuz Selim Kıran’a, Devlet Denetleme Kurulu Başkanımız Sayın Yunus Arıncı’ya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıkloğlu’na, Bölge Milletvekillerimize, Ordu Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e, ilçelerimizin Kaymakamlarına ve siyasi parti başkanlarına, bizimle birlikte yorulan, koşturan, projenin hayata geçmesinde çok önemli katkılar sağlayan Aybastı Belediye Başkanımız Sayın Beytullah Geçtan’a, Çamaş Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Ayparçası’na, Çatalpınar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Türe’ye, DOKA Genel Sekreterimiz Sayın Onur Adıyaman’a ve DOKA Ordu il Koordinatörümüz Sayın Harun Göçer’e bir kez daha teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum.
Fatsa, çevresindeki ilçelerle ve yatırımlarla büyüyecek, güçlenecek, bunun faydalarını da hep birlikte görmeye devam edeceğiz inşallah. İlçelerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”
 
Son Güncelleme: Salı, 16 Ağustos 2022 13:06

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde