15 Mayıs 2024

Sonucu Belirleyecek Olan AK Parti’nin Adayıdır

  • PDF

eyp6-8-201321-22-23. Dönem Ordu milletvekilliği yapan Eyüp FATSA gündeme dair çeşitli tespitlerde bulundu.

Ordu’nun Büyükşehir olması ve yerel seçimlerin yaklaşması nedeniyle fikirlerini beyan eden Eyüp FATSA; “Sonucu belirleyecek olan AK Parti’nin adayıdır dedi.”

Açıklamalarına devam eden Eyüp FATSA: “Ordu’nun büyükşehir olmasıyla birlikte yerel seçim formatıda değişmiştir. Ak Partinin Orduya çok büyük hizmetleri olmuştur ve Ordu’muzu Büyükşehir yapmakla bu hizmetlerini taçlandırmıştır. Büyükşehirin statüsü ve imkanları çok farklıdır. Ben kısa sürede İlimizin Büyükşehir olmasının farklılığını yaşayacağına inanıyorum. Tabiki bu süreçte birde Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Tüm partiler bunun için demokratik mücadele yapıyorlar. CHP ve MHP’nin adayları belli olmuştur. Kamoyunun en fazla merak ettiği ise Ak Partini adayıdır. Sonucu belirleyecek isim Ak Partinin adayı olacaktır. Ak partinin adayları içerisinde Başta İdris Beyin,benim, Enver Beyin, Mustafa Beyin isimleri zikrediliyor.

Ben kendi adıma konuşacak olursam; 1987 yılından beri Ordu’da siyaset yapıyorum. Lise yıllarımda öğrenciliğim siyasi faliyetlerin içerisinde geçmiştir. 1992 yılında Ordu’da kürsülerde konuşmaya başladım. 1999’da milletvekili oldum. 13 yıl aralıksız 3 dönem Ordu’da milletvekilliği yaptım. Bu süre içerisinde Ak Partinin kurucu milletvekilliğini, merkez karar yönetim kurulu üyeliği, grup başkan vekilliği gibi siyasi kademelerin her birisinde yer aldım. Ordu kamaoyu Eyüp FATSA ismini tanıyor. Hizmetlerimizin ortadadır. Dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığına benim siyasi müktesabatımın yeterli olduğuna ben şahsen inanıyorum. Ordulularında buna inandığını görüyorum.

Bu kararlar alınırken kamoyu yoklamalarının çok önemli olduğunu biliyorum. Ordu da benimde ismimim içinde bulunduğu kamoyu anketleri yapılıyor. Bu anketlere göre Büyükşehir Belediye Başkanı adayı belirlenecektir. Tabi ki bu konuda teşkilatlarımızın tavrı da önemlidir fakat kamoyunun da belirleyiciliği yüksektir. Bu isimler içerisinde kendine özgüveni olan , siyasi kariyeride böyle bir hizmeti yapmaya elverişli olan, kamoyu tarafından da hakkında müsfet ve menfi kanaat oluşturmuş olan bir isim bu görevi yapabilir. Sonuç itibariyle bana bu konuda görev verilirse layıkıyla yerine getirebileceğime inanıyorum , kendime güveniyorum. Ben değil başka bir arkadaşım olursa memnuniyetle karşılarım ve o arkadaşımla beraber Büyükşehir Belediyesini kazanabilmek için canımla başımla mücadele ederim. Çünkü benim partiyle olan geçmişe dayalı hukukum böyle davranmayı emrediyor” dedi.

Ordu’nun Büyükşehir olmasıyla birçok hizmetinde beraberinde geleceğini vurgulayan Eyüp FATSA. “Mesudiye’nin Yeşilcesinden, Akkuşun Salman’ına, İkizcesinden, Gülyalısına, Ünyesinden, Akkuşuna, Fatsa’dan Korgan, Kumru, Aybastısına kadar gitmediğim yer kalmamıştır. Ordu ili coğrafyasında ayak basmadığım yer yoktur. Aynı zamanda milletvekilliğim dönemlerinde bu coğrafyada adım adım hizmetlerim vardır. Bu hizmetler Büyükşehir olmamızla beraber daha çok genişleyecektir. Partimin şahsıma vereceği görevlere herzaman hazır olduğum gibi bugünde hazırım. Genel merkezim, parti teşkilatım ve seçmenlerimin teveccüğü karşısın da herzaman boynum kıldan incedir” söyleminde bulundu.eyup6-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde