27 Nisan 2024

TMO, 22 AĞUSTOS’TA ALIMA BAŞLAYACAK!

  • PDF

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu’ya gelmesi, fındık fiyatı ve daha birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

“Kim ne söylerse söylesin Cumhur-başkanımız 20 yıldır tüm üreticilerimizin yanında ve yanında durmaya devam edecektir” diyen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 3,5 yıl aranın ardından geçtiğimiz hafta Ordu’ya gelerek hemşehrilerimizle bir araya geldi. Karadeniz bölgesini de yakından ilgilendiren fındık fiyatını Ordu Altınordu Cumhuriyet meydanından ilan etti. Çokta güzel bir fiyat verdi. Sayın Cumhurbaşkanımıza ben tekrardan teşekkür ediyorum. Kim ne söylerse söylesin Cumhurbaşkanımız 20 yıldır tüm üreticilerimizin yanında ve yanında durmaya devam edecektir” dedi.
 
“BEKLENTİNİN ÜZERİNDE BİR FİYAT AÇIKLADI”
 
“Miting çok kalabalıktı, heyecanlıydı, güzeldi” diyen Ordu Milletvekili Gündoğdu, “Resmi rakamlara bakıldığında 55 bin kişilik bir katılım olduğu söyleniyor ama biz bu rakamında üzerinde kalabalık olduğunu görüyoruz. Yol güzergâhında çok ciddi sevgi gösterisiyle karşı karşıya kaldı. Fındık bahçesine gittiğinde çok hoş ve neşeli sohbet oldu. Fındık bahçesinin sahibinin eşine fındığın fiyatı ne olsun diye sorduğunda Ordu plakası 52 olsun dedi. Miting alanına kadar yollarda vatandaşların bayraklarla sevgi gösterisinde bulunması hem Cumhurbaşkanımızı memnun etti hem de katılanları. Beklentinin üzerinde de bir fiyat açıkladı. Ben her zaman 50 TL’nin altında bir rakam olmayacağını ve iyi bir rakam olacağını söyledim. Çok şükür iyi de bir fiyat açıklandı” diye konuştu.
 
“ÜRETİCİLERİMİZ ERKEN BAHÇEYE GİRMESİN”
 
“1 randıman 1 TL oldu, üreticilerimiz erken bahçeye girmesin” diyerek üreticileri de uyaran Milletvekili Gündoğdu, “Fındık tam olgunlaşmadığı takdirde üreticilerimiz randıman kaybedebilirler. Randıman kaybettikleri takdirde 2 randıman kaybı 2 TL yapar. Ciddi bir rakam. Bu yüzden acele etmesinler. Tam zamanında bahçeye girsinler. Üreticimiz bahçesine güzel bakarsa güzel de verim alır. Aldığı verimle birlikte Allah’ın izniyle 54 liralık fiyatın üzerine 56 randıman gelse 60 TL eder. Ciddi bir rakam.”
 
“TMO 22 AĞUSTOS’TA ALIMA BAŞLAYACAK”
 
“Cumhurbaşkanımızın da verdiği talimatlarla TMO 22 Ağustos’ta Ordu, Ünye, Fatsa ilçelerinde alıma başlayacak” diyen Gündoğdu, “İl dışına çıkacak üreticilerimizin de derdine derman olsun diye bunu yaptık. TMO geçen yıl 1 haftada üreticilerimizin parasını ödedi. Bu yılda aynı şekilde ödeyip yoluna devam edecektir.”
 
“ADIM ADIM BÜTÜN MAHALLELERİMİZİ GEZECEĞİM”
 
“Adım adım bütün mahalleleri gezme sözüm vardı” diyen Gündoğdu, “Bu sözümün startını vermiş oldum. Mesudiye ilçe ziyaretimizle birlikte adım adım bütün mahallelerimizi gezeceğim. Genel merkezimizin başlattığı yüz yüze 100 gün diye bir kampanya var. Seçime kadar zamanımız olduğu sürece tüm mahallelerimizi gezip vatandaşlarımızın sıkıntılarını, problemlerini yerinde görüp çözebildiğimizi yerinde çözmeye çalışacağız. Mahallerimizin problemlerini çözerek ortadan kaldırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
“VATANDAŞLARIMIZA DOKUNMAYA DEVAM EDECEĞİM”
 
Gündoğdu, “2015 yılında aday olduğumda bir söz verdim. Telefonumu danışmanıma hiç vermeyeceğim, sürekli bende olacak ve yoğunluk sebebiyle dönemediğim kişi olursa mutlaka sonrasında döneceğimin sözünü verdim. Bu süre zarfında da çok şükür bunları yapmaya çalışıyoruz. Her fırsatta ziyaretlerimizi sürdürüyoruz ama bundan sonrada bu ziyaretlerimize devam edeceğim. Bütün ilçelerin mahallelerine uğramaya çalışıyorum. 19 ilçe var bu ilçelere gitmemiz gerekiyor ve bu ilçelerin mahallelerine de gitmek için koşturacağız. Vatandaşlarımıza dokunmaya devam edeceğim. Telefonum her zaman açık. Vatandaşlarımızın çözebildiğim meselelerini çözüyorum. Çözemediğimizi de neden olduğunu söylüyoruz. Bu milletin vekilliğini aldıysak gereğini yapmak için gayret gösteriyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde