25 Nisan 2024

AMACIMIZ “İNANÇLI VE İMANLI GENÇLİK YETİŞTİRMEK”

  • PDF
TÜGVA Fatsa Temsilciliği Yaz Okulu etkinliklerini tamamladı.
Çeşitli alanlarda kurslar açan TÜGVA temsilciliği bu kurslardan başarıyla mezun olan gençlere sertifikalarını verdi.
Fatsa Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen törenle belgelerini alan katılımcılar düzenledikleri etkinlikleri de sergileme imkanı buldular.
“Amacımız inançlı ve imanlı gençliği yetiştirmek” diyen TÜGVA Fatsa Temsilcisi Erkan Şendur etkinlikte yaptığı konuşmada; “Tevhid, ümmet, vahdet, gayret ve aksiyon diyerek çıktığımız bu yolda dolu dolu bir yaz okulu programını geride bıraktık. Daha önce il merkezimizde yapılan yaz okulu kuran kursu programı bu yıl ilk defa Fatsa ilçemizde yapıldı. İlk yılımız olmasına rağmen kursumuza olan talep ve ilgi bir hayli yoğundu. 9 sınıfta toplam 180 öğrenciye eğitim verdik. Bu eğitimlerin yanı sıra yaptığımız sosyal faaliyetlerle gençlerimizi mutlu etmeye çalıştık. Yaptığımız sosyal faaliyetler bir kaçı şöyle; Ordu tekne turu, Asarkaya da piknik, Ünye at çiftliği, bowling, haftada bir gün havuz , halı saha turnuvası gibi daha bir çok faaliyetimiz oldu. Bu kadar sosyal faaliyet yapıp bu akşam sürpriz yapmazsak olmaz dedik ve bu akşam ki çekilişimiz ile bir kişiye bisiklet, bir kişiye Bluetooth kulaklık, bir kişiye akıllı bileklik gibi bir çok sürpriz hediyelerimiz var. Gençlerimizin size hazırladığı gösterilerden sonra TÜGVA’mızın gururu Grup Aksiyon bize ezgileri ve marşları ile eşlik edecekler.” Dedi.
“Bir milletin asıl gücünün tankı topu tüfeği değil inançlı ve imanlı gençliği olduğu bilinci ile Türkiye gençlik vakfı olarak vatanını milletini ve dinini seven gençler yetiştirmek hedefi ile programımıza katılan tüm katılımcılara bilhassa programda büyük emeği olan kıymetli hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, keyifli seyirler diliyorum.” Diyen Erkan Şendur, gelecek yıllarda da bu tür etkinliklerimizi arttırarak devam ettireceğiz dedi.
 
Son Güncelleme: Salı, 02 Ağustos 2022 12:14

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde