25 Nisan 2024

ESER VE USLUCA AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

  • PDF
Gazetemiz sahibi  Yavuz Selim Eser ve Eşi Emine  Eser’in Kızı Gülcan ile Semra - Ergün Usluca çiftinin oğlu Yılmaz evlendiler.
Gülcan - Yılmaz çiftinin düğünü 17 Haziran 2022 akşamı Bolaman Yıldız Otel'de yapılan Kına gecesiyle başladı, 18 Haziran 2022 akşamı Yalçın Otel'de yapılan düğün töreniyle devam etti.
 
Eser ve Usluca Ailelerinin evlatları Gülcan ile Yılmaz'ın mutluluğunu paylaşmak için çok sayıda davetli düğüne katıldı.
 
Salona çalan müzik eşliğinde giren Gülcan ile Yılmaz ilk danslarını yaptıktan sonra düğün pastasını kestiler. 
Pasta kesiminden sonra çalan müzik eşliğinde doyasıya oynayan genç çiftlere konuklarda eşlik ederek geç saatlere kadar eğlendiler.
 
Çiftlerin nikah memurluğunu Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaparken nikah şahitliklerini ise Ayça Türker, Anıl Ahmet Gürler, Sinem Çengelli ve Bahadır Beadin gerçekleştirdiler. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar çiftlerden "Evet" onayını aldıktan sonra evlilik cüzdanını gelin ve damada birlikte teslim etti. 
Düğün sonunda her iki aile adına, düğüne katılanlara teşekkür eden  Yavuz Selim Eser, ''Kızımız Gülcan ile Oğlumuz Yılmaz'ın düğün törenine katılarak bu mutlu günümüze ortak olan tüm dostlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah hepsinden razı olsun.'' dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde