20 Nisan 2024

FATSA VE YÖRESİ TARİHİ SEMPOZYUMU SONA ERDİ

  • PDF
Ordu Üniversitesi, Türk Tarih Kurumu ve Belediyemizin işbirliği ile organize edilen ve iki gün süren Fatsa ve Yöresi Tarihi Sempozyumu sona erdi.
Üniversitelerdeki ve akademisyenlerdeki bilgiyi şehirle buluşturulan Fatsa ve Yöresi Tarihi Sempozyumu’nun kapanışını gerçekleştirildi.
 
FATSA VE YÖRESİ BİRÇOK AÇIDAN ELE ALINDI
Tarih ve Arkeoloji-Sanat Tarihi oturumları şeklinde açılış ve kapanış oturumu ile birlikte iki gün boyunca 14 oturumda gerçekleştirilen, Türkiye’nin pek çok üniversitesinden 60’a yakın bilim insanının bildirileriyle şehrin tarihine ışık tutacak “Fatsa ve Yöresi Tarihi Sempozyumu’nda Fatsa ve yöresinin tarihi birçok açıdan ele alındı.
 
“FATSA’NIN TARİHİNİ GÜN YÜZÜNE ÇIKARTMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
 
Sempozyumun kapanış oturumunda konuşan Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar, “ Fatsa’mızın tarihine ışık tutacak Fatsa ve Yöresi Tarihi Sempozyumumuzla üniversitelerimizdeki ve akademisyenlerimizdeki bilgiyi şehrimizle buluşturduk. Değerli değerli hocalarımızın katılımlarıyla iki gün boyunca süren sempozyumumuz bilgi şöleni şeklinde geçti. Bilim insanlarımız, kendi alanlarındaki bilgileri paylaştı. Sempozyumunda çok önemli ve değerli bilgiler elde ettik. Ortaya çok değerli bilgiler çıktı. Sempozyumda bilim insanlarımızın ve akademisyenlerimizin değerli bildirilerini kitaplaştırarak insanlarımızın istifadesine sunacağız. Belediye olarak şehrimiz adına değişik başlıklar altında sempozyumlar yapmaya, bilgileri ortaya çıkarmaya devam edeceğiz. Fatsa’mızda ağırlayarak şehrimizi tanıttığımız, bildirileriyle kentimizin tarihini gün yüzüne çıkartan değerli bilim insanlarımıza, akademisyenlerimize ve işbirliği içinde düzenlediğimiz sempozyumumuzun paydaş kurumları olan Ordu Üniversitemize ve Türk Tarih Kurumumuza teşekkür ederim.” dedi.
 
TEŞEKKÜR VE KATILIM BELGESİ
 
Konuşmanın ardından Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar, sempozyuma katılarak Fatsa ve Yöresi Tarihiyle ilgili çalışmalarını paylaşan bilim adamlarına ve akademisyenlere katılım belgelerini takdim ederek teşekkür etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde