15 Mayıs 2024

FAGİAD Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu

  • PDF

fagi6-8-2013Fatsa Genç İş Adamları Derneği (FAGİAD) üyelerine iftar yemeği verdi.
Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi'nde düzenlenen organizasyonda derneğe yeni üye olan iki iş adamına da üye belgeleri verildi.

Konuşma yapan FAGİAD Başkanı Serkan Erdik: "2009 yılından bugüne dek FAGİAD olarak geleneksel olarak iftar programları düzenliyoruz. Bu yıl 4.'sünü düzenlemek ve bir araya gelmek de nasip oldu. Katılımınız için hepinize teşekkür ederim. Çünkü FAGİAD gün geçtikçe büyüyen ve katılımı artan bir dernek. Fatsa'nın, bölgenin her konuda gelişip büyümesi adına özveriyle çalışan bir STK. Bu akşam güzel bir iftar yemeğinde bir aradayız. Bu akşam bizim için farklı bir güzellik daha taşıyor. Çünkü 2 yeni iş adamı arkadaşımız derneğimize üye olmak istediklerini talep ettiler. Biz de yönetim kurulu kararı olarak onların bu taleplerini kabul ettik. Bu akşam üye kayıtlarını yapacağız ve belgelerini vereceğiz. Bundan sonraki Ramazan aylarında da bütün sevdiklerimizle beraber böyle bir aile ortamında bir araya gelmeyi diliyorum" dedi.
İftar yemeğinin ardından derneğe yeni üye olan Zekeriya Koçan ve Emrullah Baskı, belgelerini FAGİAD Genel Sekreteri Hüseyin Karataş ve Başkan Yardımcısı İbrahim Hep'in elinden aldılar.fagiad6-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde