23 Nisan 2024

MURAT KAÇAK’IN YENi MAĞAZASINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

  • PDF
Fatsa’da, işletmeciliğini MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak’ın yaptığı Kütahya Seramik teşhir mağazasının açılışı adeta festival havasında geçti. Binlerce kişinin katılımı ile mağaza bahçesi adeta insan seline dönüştü.
Bölgenin en büyük ve en geniş kapsamlı seramik ve vitrifiye mağazası olma özelliğini taşıyan NG Kütahya Seramik teşhir mağazası Fatsa’da açıldı. Murat Kaçak Şirketler Grubu iştiraki olan mağazanın açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı olan Murat Kaçak’ın, bölgede tanınan ve sevilen bir isim olmasının da avantajı ile, açılış töreni adeta festival ortamına döndü. 
Açılışa NG Kütahya Seramik’in yönetim kurulu başkanı Erkan Güral bizzat katıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli iyi dileklerini bildiren bir mesaj gönderdi. Genel merkez adına Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz katılım sağladı.
Açılışa MHP Yerel yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz’ın yanı sıra MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Şekerci, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Giresun Bölge Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu, Ordu Alay Komutanı Albay Numan Öksüz, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfü Yaran, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar da katılarak birer konuşma yaptılar.
Siyasi parti başkan ve temsilcileri, STK başkanları, muhtarlar ve binlerce davetlinin katılımı ile gerçekleşen açılışta bir konuşma yapan mağaza işletmecisi ve MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, böylesi bir topluluğa hitap ediyor olmanın heyecanını yaşadığını belirterek, tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.
Sahneye eşi Filiz Hanım ve oğlu Kağan ile birlikte el ele çıkan Murat Kaçak, başarılı işlere imza atmanın birinci kuralının mutlu bir aileden geçtiği imasında bulundu. Konuşmasında, başladığı hiçbir işi yarım bırakmadığını söyleyen Kaçak, siyasi arenada da Allah nasip ederse bu millete hizmet etmek istediğini vurguladı.
Topluca kurdele kesimi seremonisinden sonra katılımcılar mağazayı gezerek görevlilerden bilgiler aldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde