28 Mart 2024

YENİ BAŞKAN ABDULLAH HAFIZOĞLU

  • PDF
Başkan Abdullah Hafızoğlu:
“Saygının Sevginin Hoşgörünün Sahip Olacağı, Yeni Bir Anlayış İle Çalışmalarımızı Sürdüreceğimiz”
Fatsa Muhtarlar Derneği 4. Olağan seçimli genel kurulda başkanlığa seçilen Abdullah Hafızoğlu ve yönetimi iş başı yaptı. 
  Göreve gelir gelmez yaptıkları ilk toplantıda görev bölümü yapan Fatsa Muhtarlar Derneği Abdullah Hafızoğlu yaptığı açıklamada, “İlçemiz ve muhtarlarımız için birlik ve beraberliğin devam edeceği, saygının sevginin hoşgörünün sahip olacağı, yeni bir anlayış ile çalışmalarımızı sürdüreceğimizi yönetim kurulumuz olarak söz veriyoruz. Önceki başkanımız sayın Naci Kızılkaya’ya ve yönetim kuruluna yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı, yönetim kurulu olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi. 
Fatsa Muhtarlar Derneği Görev Bölümü Yaptı 
Fatsa Muhtarlar Derneği yeni yönetimi Başkan Abdullah Hafızoğlu (Gölköy Mahallesi Muhtarı), Başkan Yardımcıları Cemal Akyol (Sudere Mahallesi Muhtarı) ve Hacıbey Narinlik (Yusuflu Mahallesi Muhtarı), Genel Sekreter Mustafa Cezan, (Beyceli Mahallesi Muhtarı) isimlerinden oluşurken Denetim Kurulu ise, Burhan Çavlı (Geyikçeli Mahallesi Muhtarı), Burhan İpekçi (Karşıyaka Mahallesi Muhtarı) ve Mehmet Eyi’den (Salihli Mahallesi Muhtarı) oluştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde