20 Nisan 2024

“OKULUMUZ FATSA’NIN GÖZBEBEĞİDİR”

  • PDF
   Fatsa Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (Eski Denizcilik Meslek Lisesi) müdürü Samet Ertanç okulun ilk kurucu müdür Erol Yerebasmaz ile bir araya geldiler.
 
   Kurucu müdür Erol Yerebasmaz’ın aynı okulda öğrencisi olan ve şu an müdürlük koltuğunda oturan Samet Ertanç; bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu açıkladı.
 
   Okulun ilk ve son müdürlerinin bir araya gelmesinde duygusal anların yaşandığına tanıklık eden öğretmenlerde, Yerebasmaz’a teşekkür ettiler. 
Okul müdürü Samet Ertanç “mezun olduğum okulda öğretmenlerimiz ile beraber görev yapmak benim için büyük gurur. Okulumuzun ilk kurucu müdürü Erol Yerebasmaz ve daha sonraki gelen müdürlerimizin de yaptıklarına bizde birşeyler katarak daha iyi yerlere gelmek hedefimiz.” Dedi.
Fatsa Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (Eski Denizcilik Meslek Lisesi) ilk müdürü olarak neler söylemek istersiniz; sorumuza Yerebasmaz; “ben kurucu müdür olarak emeğimin karşılığını aldığım için mutluyum, öğrencilerimiz başarılarıyla bir yerlere geldi demekki. Bu da eğitim kalitemizi gösteriyor. Öğrencilerimizin bu makamlarda olması bizlere gurur veriyor. Her zaman manevi desteklerimizi verir, abilik yaparız. Bu okul Fatsa’nın göz bebeği bir okul olarak kuruldu ve halende o şekilde devam ediyor. Fatsa’da çağı aşan bir okul, örnek verirsek ilk interneti kamuda biz getirdik. Okulumuza yani Fatsa’nın gençleri üniversite sınav sorularının sonuçlarına bizim okuldan bakarlardı. Samet müdürümüze başarılar diliyorum, bizden daha güzel işlere imza atacağına inanıyorum. Kendisinide bizi hoş karşıladığı için teşekkür ediyorum.” Dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde