03 Temmuz 2024

“BİZ KOLTUK SEVDALISI DEĞİL, HİZMET SEVDALISIYIZ”

  • PDF
Pandemi nedeniyle uzak kalınan bir sürecin ardından dığımız süreci çok şükür atlatarak yine birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kaçak, bu zamana kadar hizmet etmiş, bu davaya gönül vermiş tüm ülküdaşlarıma da teşekkür ediyorum.
 
2017 yılında Parti binası olmayan, faaliyeti olmayan bir Fatsa Milliyetçi Hareket Partisini devraldıklarını, Partimizin kurumsal kimliğini, ticari faaliyetlerimde ve sosyal hayatımda zeval getirmeden bu şehirde partimi  temsil etmeye çalışıyorum. 
 
Bizim şahıslarla işimiz yok. , “Biz ülkücü, milliyetçi harekete gönülden bağlı, gönülden sevdalı insanlarız. Şahıslar gelip geçici ama   MHP’nin kurumsal kimliği kalıcı olacaktır. Biz buna inanmış insanlarız . Yol arkadaşlarımızla birlikte görevimizin başındayız, yeter ki bizimle yargısız infaz yaparak mücadele etmeyin, yardımcı olun” dedi
Cumhur İttifakına ilçemizde en ufak bir zarar gelmemesi yönünde  yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Genel Merkezimize, İl başkanımıza bağlı olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bizi hiç kimse başka yönlere de çekmeye çalışmasın.
Haber: Muharrem GÖÇ
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde