03 Temmuz 2024

“CUMHUR İTTİFAKI;” BİRLİĞİN, BERABERLİĞİN VE KARDEŞLİĞİN ADIDIR”

  • PDF
Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, MHP Ordu İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu, Fatsa Ülkü Ocakları Başkanı Doğukan Ak ve beraberindeki partililer Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı ziyaret ettiler. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar MHP heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, “Beraberliğimizin nişanesi olan duygu birliğimizle hoş sohbet edip bayramlaştık. Değerli başkanlarıma, MHP İl Yönetim Kurulunun kıymetli üyelerine ve misafirlerimize kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.” dedi.
Cumhur İttifakı ülkemizin ve milletimizin geleceğini tesis etmekte diyen Başkan Kibar ”Bizim amacımızda, hedefimizde bellidir. Ülkemiz Cumhur ittifakımızın sağlam temelleri üzerinde yükselecektir,” diyerek sözlerini tamamladı.
 
“İBRAHİM ETEM KİBAR, CUMHUR İTTİFAKINA ARTI YAZIYOR”
Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk ise yaptığı konuşmada fitnenin bir Bizans hastalığı olduğunu belirterek, “İstişare dinimizin emri bizim asli görevimizdir. Biz şahsi kin ve nefret üzerinden siyaset yapmayız. Fatsa’da ağırbaşlı, beyefendi, çalışkan ve azimli başarılı bir Belediye başkanımız var. Bu bize, Cumhur İttifakına artı yazıyor. Eğer sen başarılı olan birini takdir etmiyor ve saygı duymuyorsan, kimse kusura bakmasın fitne ve fesat içindesin demektir. Genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’in; ‘Cumhur İttifakından kesinlikle taviz verilmeyecektir. Cumhur ittifakının hilafına tutum ve davranışlara asla müsaade edilmeyecektir, ’ talimatı Milliyetçi Hareket Partisine mensup herkes için geçerlidir,” diye konuştu. 
 
“BU MEMLEKETE VE MİLLETE HİZMET EDENE SAYGI DUYMAK ZORUNDASIN”
 
“Sevgide serbestîye, saygıda mecburiyet vardır” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Şanlıtürk, “Herkesi sevmek zorunda değilsiniz ancak bu memlekete ve millete hizmet edene saygı duymak zorundayız. Bu ülkeye ve milletine hizmet eden her bir cana ve her bir yüreğe kurban olacağız.” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde