03 Temmuz 2024

AYBASTI’DA BEYTULLAH GEÇTAN FARKI

  • PDF

‘’İnşaatlar Yükseliyor, Projeler Devam Ediyor’’

2019 Yerel seçimlerinde Belediye Başkanı olarak seçilen Beytullah Geçtan ilçesinde projelere devam ediyor. Bisiklet Yolu, Vagon Cafe, OSKİ Çalışmaları, Mahallelerde Beton Yol Çalışmaları, Gençlik Merkezi, Kapalı Havuz Projesi, Hastahane Otoparkı, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Atatürk İlkokulu, Dış Cephe İyileştirme Çalışmaları, Belediye Bünyesine Bakım ve Onarım Ünitesi, Araç Parkına Borçlanmadan 6 araç alımı, sosyal belediyecilik kapmasında ihtiyaç sahibi öğrenci ve vatandaşlara yardım, Teknofest’te başarılara imza atan Galaxy Roket Takımı’na destek ve birçok konuda ilçeye hizmet eden Beytullah Geçtan Aybastı’nın kabuğunu kırmak için canla başla çalışıyor.

 
Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan ile hafta sonu bir araya gelen Yeni Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yavuz Selim Eser ilçedeki çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldu. Aybastı’da Gençlik Merkezi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Atatürk İlkokulu inşaatlarının bitmek üzere olduğu, Vagon Cafe, yüzme havuzu gibi projeler için de çalışmaların devam ettiği, Aybastı’nın her yerine bir şantiye kurulduğu görüldü.
 
‘’ Gelecek Seçimler İçin Değil, Gelecek Nesiller İçin…’’ sloganı ile hedefini belirten Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan’ın gelecek nesiller için yapmış olduğu hizmetler gözle görülür şekilde hizmet veriyor. 
 
Şuanda kiralık bir yerde Aybastı Belediyesi adına hizmet veren mevcut Gençlik Merkezini 32.420 kişinin ziyaret ettiği turnike sistemi ile tespit edilmiş. 
 
Bu rakamı gören Başkan Geçtan elindeki verilerle Bakanlığın yolunu tutarak ilçesine gençlerin her şeyden yararlanabilecekleri bir Gençlik Merkezini kazandırarak gençlerle birlikte açılışını yapmayı bekliyor.
“Dış Cephe İlçenin Çehresini Değiştirdi”
İlçede çalışmaları devam eden dış cephe iyileştirme çalışmaları herkes tarafından takdir topluyor. Her ilçede Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen bu uygulama Aybastı’da Aybastı Belediyesi tarafından kendi imkanları ile yapılıyor. Turizm Kenti olma yolunda çalışmaları bulunan Beytullah Geçtan Perşembe Yaylası ve Aybastı’yı bir tutarak sadece bir tarafın değil tüm esnafların kazanması için girişimler, hizmetler, projeler üretmeye devam ediyor. Aybastı’nın bir ucundan diğer ucuna kadar devam edecek olan dış cephe çalışmalarının ilçede ortaya koymuş olduğu fark vatandaşlar tarafından da destekleniyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde