03 Temmuz 2024

BAŞKAN KiBAR’DAN ANNELERE SiNEMA JESTi

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar 8 Mayıs Anneler Günü’ne özel ücretsiz sinema etkinliği düzenledi.
  Çekimleri Ordu’da yapılan “Aşk Çağırırsan Gelir” filminin vizyona girmesi ile Fatsalı anneler ücretsiz film izleme keyfini yaşadı. Anneler filmi izlerken filmin yarısında filmin oyuncuları Keremcem, Melis Babadağ, Cem Zeynel Kılıç, Sera Tokdemir, Özgür Çoban ve Fatih Özkan film arasında sürpriz yaparak sinema salona girdiler. Filmin oyuncularını birden karşılarında gören anneler önce kısa süreli şok yaşasalar da sonrasında oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 
“ORDUMUZUN TANITIMINA KATKI SUNAN HERŞEYİ DESTEKLEMEYE HAZIRIZ”
 
Ordu ilinin tanıtımında önemli katkılar olan bu filmin yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Tüm çekimleri Ordumuzda yapılan Aşk Çağırırsan Gelir filmi vizyona girer girmez gördüğümüz kadarıyla yoğun bir ilgi gördü. Bu ilgiyi biz de ilçemizde nasıl destekleyebiliriz, Ordu'da çekilen bir filmin tanıtımı konusunda neler yapabiliriz diye düşündük ve “Anneler Günü” münasebetiyle 400 tane annemizi ücretsiz bir şekilde izlettik. Filmin arasında oyuncuların şehrimizi ziyareti ile birlikte annelere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdik. Salondaki herkes tabii ki şok oldu. Az önce filmde izledikleri sanatçıların bir anda salona girmeleri onları da heyecanlandırdı. Bu film ile ben Ordumuzun tanıtım noktasında güzel kazanımlar elde edeceğini düşünüyorum ve elimizden ne geliyorsa sanatçılarımız adına en üst seviyede misafirperverliği göstermeyi arzu ediyoruz. Tüm hemşerilerimize filmin devam eden sürecinde izlemelerini tavsiye ediyorum.” dedi.
 
“ORDU’YA HAYRAN KALDIK”
 
Aşk Çağırırsan Gelir” filminin önemli oyuncularından Keremcem ise yaptığı açıklamada, “Gerçekten memleketimize gelmiş gibi hissettik. Filmin vizyonunu 2,5 yıl bekledik. Filmi çekerken neler yaptığımızı neler oynadığımızı unutmuşuz. Filmimizin böyle anlamlı bir günde sinemada sahnelenmesi bize ayrı bir keyif ve mutluluk verdi. Ordu'da bulunduğumuz süre içerisinde özellikle yöresel yemeklere hayran kaldık. Ben lezzet düşkünü bir insan olarak Ordu’nun hem yemeklerine hem de  halkının misafirperverliğine, doğanın güzelliği bizleri gerçekten mest etti. Burada bir ay geçirdik ama gerçekten evimiz gibi hissettik burayı.” diye konuştu.
 
“ANNELER İÇİN BELEDİYE BAŞKANIMIZIN İNCE DÜŞÜNCESİNE TEŞEKKÜR EDERİZ” 
 
Oyuncu Melis Babadağ ise, “Annelerimiz için güzel bir “Anneler Günü” hediyesi oldu. Belediye Başkanımızın çok ince bir düşüncesi. Annelerimize film arasında sürpriz yapmaktan da mutlu olduk. Fatsa'yı biz çok seviyoruz, Karadeniz'in her yeri muhteşem. Biz artık fahri Orduluyuz. Anneler için de bizim için de güzel bir gün oldu.” şeklinde konuştu. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde