03 Temmuz 2024

LALELİ BOZDOĞAN SEMTİNDE KONFORLU BETON YOL ÇALIŞMASI

  • PDF
Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Bolaman mahallesi Laleli Semti Burunucu mevkii ve Bozdoğan semtlerinde konforlu beton yol çalışması gerçekleştiriyor.  Yapılan beton yol çalışması Laleli Küme Evlerine ulaşımı 1 kilometre kısaltıyor.
Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Burunucu mevkiinde 4 gün önce başlatılan konforlu beton yol çalışması ve 1 gün süren Bozdoğan semtindeki beton yol çalışması tamamlandı.
Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Bolaman mahallesi Laleli Semti Burunucu mevkii ve Bozdoğan semtindeki beton yol çalışmasının ardından beton yol çalışmasını Akise semtinde sürdürüyor.
 
“YOL KONFORUNU ŞEHRİMİZİN HER TARAFINA ULAŞTIRMAK İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ”
 
Kırsal alanlarda yaşam şartlarını en üst seviyeye çıkarmak için canla başla çalıştıklarını belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Fatsa’da asırlık yol çalışmaları ile ulaşım ağını genişletiyoruz.  Yol konforunu şehrimizin her tarafına ulaştırmak için gayret gösteriyoruz. Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından kırsal mahallelerde devam eden beton yol yapımı çalışmaları kapsamında Laleli semtimizin de, önemli bir sorununu ortadan kaldırıyoruz. Bu mevkide geriye kalan bölümü de önümüzdeki zaman diliminde yapacağız. Hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Bizim işimiz gücümüz Fatsa.” dedi.
 
Bolaman mahallesi Muhtarı Dursun Mehmet Yeşiltaş ise yapılan çalışmalardan dolayı Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve ekibine teşekkür ettiklerini ifade ederek, “Bundan sonra da çalışmalar devam edecek.” diye konuştu. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde