15 Mayıs 2024

Fatsa Emniyet Müdürü Hüseyin Arslan’a Veda Yemeği

  • PDF

hsey6-8-2013Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Aslan'ın Ordu Merkez'e atanmasından dolayı Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda bir iftar yemeği verildi. 

Fatsa Protokolü ve Odalar tarafından düzenlenen programa Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Garnizon Komutanı Per. Bnb. Salih Gödek, Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Erişmiş, MHP Fatsa İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun, DP Fatsa İlçe Başkanı Burak Eroğlu, siyasiler, STK temsilcileri ve bazı davetliler katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşmak yapan Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca: "Müdürümüzün daha üstün, daha iyi bir göreve tayini çıktı. Yaklaşık 2 yıldır kendisiyle birlikte çalışıyorduk ve çok memnunduk. Aslına bakarsanız biz gitmesini istemezdik ama bu iş bir nöbet gibidir. Bir süre bir yerde çalışırsınız, daha sonra başka bir yere tayin edilirsiniz. Bu yıl ilginç bir şekilde Jandarma Komutanımız, Müftümüz de olmak üzere birçok mesai arkadaşımızın da tayini çıktı. İnşallah gittikleri yerlerde başarılı çalışmalarına devam ederler. İlçe Emniyet Müdürümüzün hem kişiliği, toplumla ilişkileri hem de göreve bakış açısı çok üst düzeydeydi. Kendisine bundan sonraki görev ve şahsi hayatında başarı ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Ardından konuşan Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Aslan da: "2 yıl boyunca gönlünüzü ve evinizi açarak beni burada misafir ettiğiniz için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Malum, her son bir başlangıçtır. Konuşmaların da en zor olanları veda konuşmalarıdır. 2 yıllık görev sürem içerisinde göstermiş olduğunuz dostluk, destek ve ilgilerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı en kalbi duygularla teşekkürlerimiz sunuyorum. Bundan sonraki görev yerimde kapım tüm Fatsalılara sonuna kadar açıktır. Kendimi bir Fatsa sevdalısı olarak görüyorum" şeklinde konuştu.huys6-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde