03 Temmuz 2024

FATSA BELEDİYESİ BERAT KANDİLİNDE, KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

  • PDF
HUZUR EVİNDEKİ BÜYÜKLER UNUTULMADI
 
Fatsa Belediyesi Berat Kandili nedeniyle kurum çalışanlarının, vatandaşların ve huzur evinde yaşayan yaşlıların kandilini kandil simidi ile kutladı.
Kurum içinde ve dışında çalışan personellerin tamamına kandil simidi dağıtan ekipler, vatandaşlar için de Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Plevne Meydanında bir stant kurarak kandil simidi dağıttı. Bir ekip de Fatsa Huzur Evi’ne giderek orada hayatlarını sürdüren yaşlılara kandil simidi ikram etti.
Berat Kandili’nin Ramazan ayının gelişini müjdelediğini belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Berat Kandilini tekrar idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kurtuluş, af,  merhamet ve mağfiret gecesi olan Berat Gecesi’nin tefekkür ve arınma gecesi olduğunu belirtmek isterim. Kudsiyetiyle gönüllerimize ilahi bereket bahşeden mübarek üç ayların içerisinde barındırdığı önemli gecelerden birisi de şüphesiz Berat Kandilidir.  Bu mübarek gece, Allah’ın kullarını günahlardan arındırdığı gecedir. Berat gecesi, her bir Müslümanın kıymetini bilerek değerlendirmesi gereken maneviyat dolu zamanlardır.  Bu gecenin manevi feyzinden ve bereketinden istifade etmemiz, bu rahmet gecesini dua ile geçirmemiz gerekiyor.” dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde