03 Temmuz 2024

FATSA YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN TEMEL BETONU DÖKÜLDÜ

  • PDF
FATSA BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM ETEM KİBAR:“FATSA’YI SPORUN MERKEZİ HALİNE GETİRMEK İÇİN SÖZ VERDİK”
 
Fatsa’nın spor altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımlarını sürdüren Fatsa Belediyesi, 13 spor tesisinden biri olan Dolunay mahallesi Durukent sokakta 7 bin 700 metrekare alan üzerine inşa edilen kapalı yarı olimpik yüzme havuzu tesisinin temel beton dökümünü gerçekleştirdi.
Gençlere yapılan yatırımın her alanda başarılarla sonuçlandığını, kentin spor altyapısını güçlendirmek amacıyla önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa’yı tesisleşme hamlesiyle futboldan yüzmeye, voleyboldan basketbola, birbirinden güzel ve kullanışlı tesislere kavuşturacaklarını söyledi.
 
“SPORLA BÜYÜYEREK ŞEHRİMİZİ BAŞARILARIYLA TEMSİL EDECEK GENÇLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ.”
Güçlü sanayisi ve gelişmiş ekonomisiyle göç alarak büyüyen Fatsa’nın genç nüfusuyla pek çok alanda olduğu gibi sportif alanda da büyük bir potansiyeli bünyesinde barındırdığını kaydeden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Sporla büyüyen bir gençlik yetiştirmek arzusuyla Fatsamızı sporun merkezi haline getirmek için söz verdiğimiz yatırımlarımızı tek tek hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda yarı olimpik yüzme havuzunun yanı sıra sentetik çim yüzeyli 6 adet halı saha, 6 adet basketbol ve voleybol sahası olmak üzere toplam 13 eserden oluşan spor tesisimizi, dinamik ve genç bir nüfusa sahip Fatsamızın gençlerine armağan edeceğiz. Dolunay Mahallesi Durukent Sokaktaki 7 bin 700 m2  alanda yapımı devam eden kapalı yarı olimpik yüzme havuzu tesisimizin temel betonunu döktük. Kapalı yarı olimpik yüzme havuzu projemizle, yüzme sporunu yaygınlaştırmak, gençlerimizi, çocuklarımızı yüzme sporu ile daha iyi ortamlarda buluşturabilmek, ulusal ve uluslararası boyutta şehrimizi başarılarla temsil edecek sporcular yetiştirmek için tüm enerjimizle canla başla çalışıyoruz.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde