03 Temmuz 2024

FATSA BELEDİYESİ 22 OKULDAN 550 ÖĞRENCİYİ SİNEMAYLA BULUŞTURDU

  • PDF
FATSA’NIN ÇOCUK VE GENÇLERİ SİNEMA KEYFİ YAŞADI
 
Fatsa Belediyesi, ilçedeki ortaokul ve lisede öğrenim gören 550 çocuğu sinema ile buluşturdu.
 
Çocuk ve gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak için çalışmalarını sürdüren Fatsa Belediyesi kırsal ve merkezdeki ortaokul ve lise öğrenim gören daha önce aralarında sinemaya gitmemiş çocuk ve gençlerden oluşan 550 öğrenciyi Kesişme/İyi ki Varsın Eren filmini izletti. Bir hafta boyunca 22 okuldan gelen öğrenciler, mısır ikramı ile beyaz perdede arkadaşlarıyla birlikte sinema izlemenin keyfini yaşadı.
 
ÖĞRENCİLER MUTLU
Öğrencilerden Sevgi Yılmaz, ilk defa sinemaya geldiğini anlatarak, "Film çok güzeldi. Çok mutlu oldum. Belediyemize teşekkür ederim." dedi.
Büyükata İlköğretim Okulu öğrencilerinden Öznur Kömür ise, “Böyle bir etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Özellikle vatanı koruma,sahiplenme, meslek seçimi konularında yol gösterici oldu. Astsubay olmak istiyorum, son nefesime kadar vatanim için görev yapmak istiyorum.”diye konuştu.
“FAZLA İLGİ GÖREN SİNEMA ETKİNLİĞİMİZE AİLELERDEN VE OKULLARDAN ÇOK TEŞEKKÜR ALDIK”
 
Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, “Belediye olarak yaptığımız her projede olduğu gibi önceliğimiz en kıymetlilerimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz. Aralarında daha önce sinemaya gitmeyen öğrencilerimiz var. ilk defa sinemada film izleyen öğrencilere aynı sınıftaki ve sıradaki arkadaşlarıyla birlikte heyecanı ve coşkuyu yaşatmak istedik. Sinema etkinliğimizle ilgili çok güzel geri dönüşler aldık. İlginin fazla olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Bu türk sosyal ve kültürel etkinliklerimizi sürdüreceğiz." dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde