03 Temmuz 2024

İYİ PARTİDEN GÖVDE GÖSTERİSİ!

  • PDF
İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın ile genel merkez yöneticileri, Ordu’ya gelerek partililerle buluştu. Partiye yeni katılan bin kişiye rozetleri takıldı.
TESK Otel’de gerçekleştirilen yeni üyelere rozet takma törenine İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, Teşkilat Başkan Yardımcıları Mehmet Arslan, Faysal Hacımustafaoğlu, İl Başkanı Ekrem Şentürk, komşu illerin il başkanları ve partililer katıldı.
 
“Birinci parti olacağız”
İYİ Parti İl Başkanı Ekrem Şentürk; “Tüm Türkiye’de olduğu gibi İYİ Parti il teşkilatı olarak Ordu’da da birinci parti olma gayreti ve arzusuyla çalışmaya devam ediyoruz. Saha bunu gösteriyor. Kırsaldaki, şehirdeki vatandaşımız, umudumuz ve bizi kurtaracak İYİ Parti diyor. Ordu’nun genel problemlerini biliyoruz. Fındık olmazsa olmazımız. Çiftçimizin alın teri, 20 yıldan beri uluslararası emperyal sermayeye peşkeş çekiliyor. Fındığımız 3.5-4 dolara satılması gerekirken, üreticimiz TMO ile Fiskobirlik arasında sıkıştırıldı. Ekmeğinizi ve umudunuzu çalan bu yapıya gerekli dersi vereceğinize eminim.” dedi.
 
“Sahadan çıkmayacağız”
 
Teşkilat Başkanı Koray Aydın ise  “2022 yılını seferberlik yılı ilan ediyoruz. Herkesin elini taşın altına koyduğu bir yıl olmalı. Birlikte hareket etmeliyiz. Bu süreçte sahadan çıkmayacağız. 2018’den önceki seçimlerde, sadece seçim dönemlerinde çalışarak AK Parti’yi devirebileceklerini sandılar. Bu beceriksizliğin karşısında yerinde duran bir AK Parti var. Ama Ak Parti’nin de huzurunu bozan bir İYİ Parti var. İYİ Parti, milletin sesi oldu, sokaktan ayrılmadı. Şuan % 20 bandına oturduk. Partimizi % 30 bandının üzerine çıkarmak için çalışacağız. Bu kitlenin gücünü arkamıza aldığımıza birinci parti olacağız.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde