22 Temmuz 2024

FATSA’NIN İLK KADIN ODA BAŞKANI ‘MELTEM DUR’ OLDU

  • PDF
İki adayın yarıştığı seçimde Başkan Adayları Cemal Paşalıoğlu ve Meltem Dur, kıyasıya rekabet etti. Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen seçimde Fatsa'nın ilk ve tek kadın oda başkanı Meltem Dur 184 oy alırken eski başkan Cemal Paşalıoğlu ise 146 oy aldı.
Gergin başlayan seçimde, iki aday da konuşmalarında yapacaklarını anlatırken, birbirlerine gönderme yapmayıda ihmal etmeyip, gergin anlar yaşanmasına neden oldular.
Programa Fatsa Belediye Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan, divan üyeleri, oda başkanları siyasi parti başkanları, Giyim Eşyaları Odası üyeleri katıldı.
Divan başkanlığını; Erdoğan Akyürek, Divan Başkan Vekilliğini; Ömer Bülür, Divan katip üyeliğini; Anıl bekyürek, Nurşen Güldal, Hüseyin ince yaptılar.
Program başkanlık divanının teşekkülü , saygı duruşu ve istiklal marşı'nın okunması, başkanlık divanınına tutanakların imzalama yetkisi verilmesi, yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi, Denetim kurulu raporunun okunması ve müzakeresi, bilanco, gelir ve gider hesaplarının okunması ve müzakeresi, bilanco, gelir ve gider hesaplarının kabulü veya reddi, yönetim ve denetim kurulunun ayrı ayrı ibrası, yeni dönem çalışma programı ile bu program içinde yer alacak olan eğitim, teorik ve kurs programları ve tahmini bütçenin görüşülmesi, kabulu veya reddi, kanunumuzun 10. Maddesinin (i-j-k) bentleri gereği yapılan çalışmaların müzakereye açılması kabulü veya reddi, aylık ücretlerin, huzur haklarının, yolluk ve konaklama ücretlerinin tespit edilmesi, Odamızın S.S. Fatsa Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin hizmet binasından mevcut binasına taşınması hususunda görüşülmesi, dilek ve temenniler ile devam etti.
Başkan Adayı Meltem Dur, "Aytıştırmadan, ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içerisinde olan yönetim anlayışımızın sözünü buradan sizlere vermek istiyorum. Ben mesai mefumu gözetmeksizin tüm vaktimi odamıza harcayacağım. Odamıza gelen tüm üyeler her an beni oadad bulacak. Sorunlarını anında çözüme kavuşturacağım. Her üyemiz odamıza geldiğinde çayını ve kahvesini beraber başkanıyla birlikte içecektir.
Makam odamızın kapısı asla kapılı kalmayacaktır. Odamıza kayıtlı meslek guruplarıyla kahvaltı ve yemek organizasyonlarında bir araya gelerek mesleki anlamda yaşadıkları sorunları dinleyecek ve bu sorunlara çözüm önerileri ortaya koyacağız.
 
Sevgili oda üyelerimiz, seçildiğimiz takdir de ilk olarak temel hedefimiz odamızı tekrardan kira vermeyeceği yerine taşımak olacaktır. En kısa zamanda odamızı mülkiyet kazandırmak için hızla çalışmalara başlayacağız. " dedi.
Meltem Dur'un yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluşmaktadır:
Mehmet Emiralioğlu, Murat Kay, Erol Acısu, Abdullah Onmuş, Ümit Saydere, Yakup Sucu.
Denetim kurulu asil üyeleri ise şu şekilde üyeleri şu isimlerden oluşmaktadır:
Mehmet Emre Eser, Fatma Yaylak, Eşref Öztürk.
 Yönetim kurulu yedek üyeler:
İbrahim Gür, Özay Ateş, Gülseren Demir, Cem Topkaya, Berna Biçek, Hüsne Özçelik, Erdem Bulat.
Denetim kurulu yedek üyeler: 
Fatma Kansu Doyan, Güllü Dereli, Fatsa Ulucan.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde