22 Temmuz 2024

“ESNAFIN İÇİNDEN GELDİĞİM İÇİN İLGİ GÖRÜYORUM”

  • PDF
Fatsa Madeni Eşye Sanatkarları Odası başkanı Ayhan Baş; “Ben sizin içinizden, esnafın içinden gelen biriyim.” açıklamasında bulundu.
Geçen hafta yapılan oda seçimlerinde dördüncü kez başkanlığa seçilen Ayhan Baş; “Her seçimde size ciddi ilgi gösteriliyor. Bu ilginin sebebini neye bağlıyorsunuz sorumuza; 
 
“Ben sizin içinizden, esnafın içinden gelen birisiyim. Özellikle şunu her zaman üstüne basa basa söylüyorum. Sanayiye giderim, şehir içine giderim. Şehir içinde tezgahtar bir kızımızı gördüğüm zaman kızım nasılsın iş yeri açarsan yanıma gel, sanayide kalfalar olur ustaya merhaba derim ustayı kenara çeker kucaklarım oğlum dükkan açarken gel yanıma derim. Bu gençleri bir yerlere kazandırmak istiyorum kazandırdık da, Sanayide şehir içinde bunun çok örnekleri var.”
Aynı zamanda Esnaf Kredi Kefalet başkanı da olan Ayhan Baş: “Türkiye’de 1050 kooperatifin içinde 20’ye gelmek öyle kolay değil, 81 il var biz çoğu büyük illeri, ilçeleri geçmişiz. 
Bunun sebebi insanlara sahip çıktığımız için hakkı olanın işi varsa kesinlikle hakkını alır, anlayışıyla çalışıyoruz. Dolayısıyla hem odamızda hem de kooperatifte insanlardan yakınlık görüyorum. Dört dönem seçilmemi de buna bağlıyorum” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde