22 Temmuz 2024

Meltem Dur Fatsa Giyim Eşyaları Esnaf Odası Başkan Adaylığını açıkladı

  • PDF
6 şubat 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek Fatsa giyim eşyaları esnaf odası seçimlerinde adaylığını deklare eden Meltem Dur, seçimlere genç ve dinamik bir kadro ile talip olacaklarının altını çizdi. Seçilmeleri halinde önemli projeleri ortaya koyacaklarını ifade etti. 
 
Yönetim ve denetim kurulu üye adaylarıyla esnaf ziyaretlerinde bulunan ve ziyaretlerinde üyelerinin büyük teveccühüyle karşılaştığını ifade eden Dur; “Ayrıştıran, öteleyen değil, birleştiren, kuvvetlendiren ve odamıza değer katmak  için ele ele hep birlikte çalışmaya esnaf kardeşlerim ile birlikte yönetmeye aday oluyoruz’ dedi.
 
19 yıl Fatsa Giyim Eşyaları Esnaf Odası Genel Sekreterliği yapan Meltem Dur, odanın işleyişini ve sorunlarını çok iyi bildiğini ve oda üyelerini tanıdığının altını çizdi.
 
Bu tecrübesini odayı daha iyi konuma getirmek için ortaya koyacağını ifade eden başkan adayı Dur, “Bu bir bayrak yarışıdır. Bizlerde yönetim kurulu adayı arkadaşlarımızla birlikte odamızın üyelerine fayda sağlamak adına bu bayrağı daha iyi yerlere taşımak adına çalışıyoruz. Gezilerimiz sırasında üyelerimizin desteğini gönülden hissediyoruz. Tüm üyelerimizi 6 şubat Pazar günü Fatsa Kültür Sarayında gerçekleştirilecek seçimimize bekliyoruz’ diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde