28 Mart 2024

MELiH KOÇ ADINA KÜTÜPHANE AÇILDI

  • PDF
Geçen yıl bir trafik kazasında yaşamını yitiren Melih Koç'un adına yaptırılan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi. 
Hayırsever iş insanları Müjdat Koç ve Necdet Koç tarafından İlçemiz Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi’nde, hayatını kaybeden Müjdat ve Serap Fehime Koç’un oğlu “Melih Koç” adına yaptırılan kütüphanelerin açılışları gerçekleştirildi.
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda düzenlenen törenle başlayan açılışlara, Kaymakamımız Ömer Lütfi Yaran, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, İlçe Millî Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, Koç Ailesi ve misafirler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başlayan açılış programları, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından Kaymakam Ömer Lütfi Yaran ve protokol üyeleri tarafından Koç Ailesinin fertlerine plaket ve hediye takdim edilmesi ile devam etti.
 
Kütüphanelerin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Kaymakam Ömer Lütfi Yaran ve katılımcılar kütüphaneleri gezerek öğrencilerle sohbet ettiler.
Kütüphanelerin öğrenci ve öğretmenlerimize hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Kaymakam Ömer Lütfi Yaran,  genç yaşta ebediyete irtihal eden Melih Koç’a bir kez daha Allahtan rahmet dilediğini ifade ederek, Kütüphaneleri Okullarımıza kazandıran Koç Ailesine teşekkür etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde