19 Nisan 2024

FATSA BELEDİYESİ KIRSALDA ULAŞIMI AKSATMIYOR

  • PDF
Fatsa Belediyesi ilçede etkili olan kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirgemek için tüm ekipleriyle seferber oldu. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri karla mücadele ekipleri 7/24 mesai esaslı ulaşımda aksamaya izin vermedi. Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın talimatları doğrultusunda 24 saat esasına göre hizmet veren karla mücadele ekipleri, kentin tüm noktalarında kesintisiz ve güvenli ulaşım için 16 iş makinesi ve personelleri ile sahada çalışmalarını sürdürüyor.
 
EKİPLERDEN ANINDA MÜDAHALE
Fatsa’da özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sonrası kapanan yollara Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri anında müdahale etti. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle koordineli yürütülen karla mücadele çalışmaları ile kırsal mahallelerde ulaşımın kesintisiz devamı sağlandı. Karla mücadelede mahallelerde muhtarlarıyla 7/24 esasına göre irtibat halinde olan Fatsa Belediyesi karla mücadele çalışmalarında vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alarak hasta ve cenaze bulunan bölgeleri öncelikle ulaşıma açtı.
 
Aslancami, Küpdüşen, Tayalı ve Dereyurt bölgesinde Greyder, Buhari, Palazlı bölgesinde Greyder, Yassıbahçe Bülbül bölgesinde Beko Loder, Ilıca, Kayaköy, Uzundere, Kayaca bölgesinde Beko Loder, Yavaş, Aşağıyavaş, Hacıköy bölgesinde Loder, Kösebucağı, Arpalık, İslamdağ, Beyceli bölgesinde Loder, Büyükkoç, Duayeri ve Yenikent bölgesinde Greyder, Hatipli, Kargucak, Karşıyaka, Geyikçeli ve Salihli bölgesinde Greyder,Yusuflu, Oluklu ve Mehmet Akif bölgesinde Greyder, İslamdağ ve Beyceli hattında tuzlama aracı, Yenikent, Duayeri, Büyükkoç ve Yukarıardıç bölgesinde Beko Loderden oluşan toplamda 16 adet iş makinesi ile karla mücadele çalışmaları devam ediyor. Ekiplerin kırsal mahallelerde yaya ve araç güvenliğini üst seviyede tutmak için kapanan yolların açma çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Başkan Kibar, “7/24 teyakkuzda olan tüm mesai arkadaşlarıma gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde