25 Nisan 2024

FATSA MHP PARTİ ÜYELİĞİ İÇİN MOBİL BAŞVURU SİSTEMİ KURDU

  • PDF
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa İlçe Başkanlığı online mobil üyelik sistemini devreye alarak üye kampanyalarına yeni bir boyut kazandırdı. 
 
Artık üye olmak için, zaman mekân veya fırsat beklemeden akıllı cep telefonunuzdan doldurduğunuz formla ön başvuru yapılabiliyorsunuz.
 
MHP Fatsa İlçe başkanlığı bilgi işlem merkezince yapılan açıklamada, zamanımız yok, fırsat bulamıyoruz gibi şikayetlerin çoğalması üzerine, teknolojiyi devreye alarak mobil ön başvuru form sistemi devreye alındığı bildirildi.
 
SİSTEM NASIL ÇALIŞIYOR 
 
Şehrin dört bir yanına dağıtılan ve sosyal medya hesaplarından yayınlanan karekodu akıllı telefonunuza okutarak, gelen ön başvuru formunu doldurmanız yeterli.
Aynı zamanda www.muratkacak.com.tr/basvuru/ linkine tıklayarak ta forma ulaşmak mümkün. Başvuru işleminizin tamamlanması için ise, başvuru yapan kişi ile irtibata geçilerek ziyaret ediliyor.
 
GELEMİYORLARSA BİZ GİDERİZ
 
Konu ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, insanlarımız için zaman kıymetli, bu nedenle kendilerinin bize ulaşma imkanları yoksa, formu doldursunlar biz kendilerine gidelim dedi.
 
Başkan Kaçak yaptığı açıklamada şunları söyledi. Vatandaşlarımıza ulaşabilmek için mevcut tüm imkanları kullanmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımız ile beraber sürekli yeni fikirler ortaya atıp uygulanabilirliği konusunda istişare ediyoruz.
 
 Online mobil üyelik sistemi de böyle bir çalışmanın ürünüdür.
 
ŞİMDİDEN YOĞUN İLGİ VAR
Sistemi devreye aldık ve sadece sosyal medya hesaplarımızdan paylaşmamıza rağmen ortalama saat başı bir form sistemimize düşüyor. Tanıtımını ne kadar çok yapar, karekodu ne kadar çok yayarsak daha fazla ilgi göreceğini öngörüyorum.
 
Vesile ile vatandaşlarımızı partimize üye olmaya, üyeliklerini e-devlette göremeyenleri de yenilemeye davet ediyorum. İnşallah Fatsa’mız için “on bin” üye hedefimize ulaşarak 2023 seçimlerine özgüveni yüksek bir şekilde, görevimizi yapmış olmanın gururuyla, gümbür gümbür gireriz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde