03 Temmuz 2024

BAKAN YARDIMCISI FATSA’DA

  • PDF
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran Fatsa'ya geldi.
Fatsa İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran'ı makamında ziyaret eden Yavuz Selim Kıran, ardından Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adem Çiçek’i ziyaret etti.
Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'ı, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adem Çiçek, şehit ve gazi aileleri karşıladı.
Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, vatanın bağımsızlığı için mücadele gösteren aziz şehitlerimize ve gazilerimize minnettar olduklarını ve ne yapsak haklarını ödeyemeyeceklerini ifade etti. 
Ziyarette, günün hatırasına Dışişleri Bakan Yardımcısı Sayın Yavuz Selim Kıran’a Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adem Çiçek hediye takdim etti.
Kıran daha sonra Ak Parti İlçe Yönetimi ve Partililerle bir araya geldi.
Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, Fatsa'da yapılan çalışmalarla ilgili Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'a bilgi verdi. 
Bakan Yardımcısı Kıran'ın ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel şunları söyledi: "Dışişleri Bakan Yardımcımız Sayın Yavuz Selim Kıran’ın katılımlarıyla teşkilatlarımız ile bir araya geldik. Ülke ve Ordu gündemine dair değerlendirmelerde bulunan bakanımızla daha sonra memlekete, hayata ve insana dair güzel bir sohbet gerçekleştirdik. 
Büyük Türkiye davasının, aynı hedefe yürüyen neferleri olarak gönül köprülerimizi kuvvetlendirip hemhâl olduk. Samimiyeti, güler yüzü, nezaketi ve yoğun programları arasında bizlere zaman ayırma inceliği gösterdiği için teşkilatlarımızın tüm kademeleri adına kendisine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde