03 Temmuz 2024

“MHP 52-53 YILLIK SİYASİ GEÇMİŞİ OLAN KÖKLÜ BİR PARTİDİR”

  • PDF
MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk gazetemizi ziyaret etti.
Beraberinde Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak ve yöneticilerin bulunduğu Şanlıtürk “Bugünkü sebebi ziyaretimiz Fatsa’nın basın kuruluşlarını gezmek ve ekonomik krizden, vatandaşlarımızın sorunlarına, esnafın sıkıntılarına ve Fatsa’ya yapılacak olan yatırımlar arasında neler var hasbihal edelim diye sizleri ziyarette bulunduk.” Dedi.
Fatsa Çevre Yolunun bir an önce yapılması gerektiğini ve bu konuda girişimlerde bulunacaklarını dile getiren Şanlıtürk “Öncelikle burada 35-40 yıllık bir gazetede bulunmaktan mutluluk duyuyorum.” dedi. 
“Fatsa çevre yolu aslında 8 ilin sorunudur” diyen Naci Şanlıtürk gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser’in sorularını da yanıtladı.
“Şuanda dünyada covid-19 salgını var. Fatsa’yı Ordu ilinden ayrı değerlendiremeyeceğimize göre Türkiye’yi de dünyadan ayrı olarak değerlendirmemiz mümkün değil. Dünyada geçmiş salgınlara baktığımızda salgınlardan sonra kıtlıklar başlamış, şuanda üretimin arttığı sanayileşmede teknolojinin hızlı bir şekilde kullanıldığı günümüzde kıtlık, yokluk olmadı. Fakat devletler üretim fiyatlarını kapattığı için bazı emtiaları komşu ülkelerden tedarik ettik. Bu manada bizim ihracatımızda gelişme gösterdi. Ama özellikle Avrupa’da, Amerika’da enflasyon arttı. Biz de Dolar, Euro döviz kurları arttı. Dünyadaki ekonomik krizden, salgından daha ziyade Türk ekonomisinin yapısal problemleri de üzerine eklenince biz iki defa sıkıntı yaşamış olduk.  Bu sorunların yanında ülkemizin Covid-19 ile mücadele konusunda, sağlık hizmetleri noktasında AK Parti hükümetinin yaptığı işleri başarılı buluyorum.” Dedi. 
“Milliyetçi Hareket Partisi olarak milli manevi değerlerimiz etrafında birleşeceğiz. Milli manevi değerlerimiz noktasında taviz vermeyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisinin hükümete ve devlete vermiş olduğu destek sürecektir. Bizim partimiz 52-53 yıllık siyasi geçmişi olan köklü bir partidir.” Açıklamasında bulunan Şanlıtürk;  “Milliyetçi Hareket Partisi olarak tespit ettiğimiz sorunlar var. Bu sorunların başında; beka sorunu ve bölünme sorunu var, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sorunu, terör ile mücadele sorunu, ekonomik sorun ve huzur ve güvenlik sorunu.  Az kazan çok kazan toplumun huzurunu temin etmeniz lazım. Milliyetçi Hareket Partisi olarak alevi, sünni,  lazı, çerkezi, herkesi kucaklıyoruz. Milleti ayrıştırmayacağız ve bir bütün olacağız.” Beyanında bulundu.
 
MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak’da sorulan bir soruya verdiği cevapta şunları söyledi. “Milliyetçi Hareket Partisi bugünkü temsil noktasında meclis üyesi arkadaşlarımızın hiç biri Fatsa’nın taşının toprağının satılmasına müsaade etmez. Bunun karşılığı ne olursa olsun bu konunun cumhur ittifakıyla hiçbir ilgisi yoktur. Belediyede yapılan yanlışlara Milliyetçi Hareket Partisinin hiç bir temsilcilerinin evet demesi doğru olmazdı. Biz Fatsalıyız Fatsa’nın hukukunu göz önünde bulundurarak o mülklerin satılmasının yanlış olduğunu ifade ettik. Dolaysıyla borç karşılığı mülklerin devrine arkadaşlarımız ret oyunu kullandılar. Onlar sadece Milliyetçi Hareket Partisinin meclis üyesi olarak oy kullanmadılar, Fatsalı olarak oy kullandılar. Memleketimizin menfaatine uygun olmayan hiç bir şeyin altına imza atmayız.” Dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde