03 Temmuz 2024

FATSA YAVAŞ MAHALLESİ SAKİNLERİ ARAÇDA BULUNAN KİŞİLERDEN TOPRAK NUMUNELERİNİ GERİ ALDI...

  • PDF
  YAVAŞ MAHALLESİ SAKİNLERİ ''SİYANÜRLE ALTIN AYRIŞTIRMAYA GEÇİT VERMEYECEĞİZ.'' MESAJI VERDİ. ''HAVAMIZ, SUYUMUZ, MEMLEKETİMİZ İÇİN UYANIK OLALIM'' ÇAĞRISINDA  BULUNAN YAVAŞ MAHALLE MUHTARI NEDİN TÖNGEL, YAŞADIKLARI OLAYLA İLGİLİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN ŞU PAYLAŞIMI YAPTI. 
 
Muhtar Nedim Töngel: ''Değerli hemşehrilerimiz, bölgemizde (Kurşunçal Ormanları) yapılması planlanan SİYANÜRLE altın madeni çıkarma çalışmaları uyumuyor, beklemiyor, sürekli numune almak İçin bölgemize farklı zamanlarda, farklı araçlarla geliniyor.
 
Vatandaşlarımıza daha önce yaptığımız uyarıları dikkate alan duyarlı kardeşlerimiz sayesinde dün (27.11.2021)  köyümüze giren yabancı araçlar tespit edilmiş ve köyden çıkmadan kalabalık vatandaş topluluğu ile sıkıştırılarak topladıkları numuneler ellerinden alınarak köyden çıkarılmıştır.
Ancak bu demek olmuyor ki bu iş bununla bitti. Bundan sonra yine gelinecek yine çalışmalar yapılmak istenecektir. Ben burdan özellikle bölge halkına seslenmek istiyorum,  uyanık olmak zorundayız, gördüğümüz yabancı (tanıdık olmayan) araçları bizlere bildirmenizi ve kısa sürede kalabalık oluşturarak çalışma yapılmasına engel olmanızı rica ediyorum. 
Zira bizim gidecek başka memleketimiz yok.'' dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde