29 Mart 2024

DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜNE RENKLİ KUTLAMA

  • PDF
BAŞKAN GÜLER: “ÇOCUK GÜLERSE, DÜNYA GÜLER” 
BAŞKAN GÜLER, ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI
 
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından ilan edilen 20 Kasım 'Dünya Çocuk Hakları Günü' Ordu’nun Fatsa ilçesinde kutlandı. Programa katılan ve çocukların coşkusuna ortak olan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Çocuk gülerse dünya güler” dedi
 
Fatsa Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Fatsa Belediyesi tarafından “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü” dolayısıyla bir program düzenlendi.
 
Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleşen programa, AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık ile davetliler katıldı
 
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından ilan edilen 20 Kasım 'Dünya Çocuk Hakları Günü' Fatsa Belediye Kültür Sarayı’nda, müzik ve tiyatro etkinlikleriyle kutlanırken, renkli görüntülere sahne oldu.
 
BAŞKAN GÜLER: “ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNA EŞLİK ETTİK”
 
Program sonrası bir açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Fatsa ilçemizdeyiz. Müthiş bir eğlence var. Çocukların mutluluğuna bizler de eşlik edelim istedik. Herkes cıvıl cıvıl. Çocuklar çok mutlu. Biliyoruz ki çocuk gülerse dünya güler. Bizler de onlara layık olmak için güzel çalışmalar yapmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle 20 Kasım 'Dünya Çocuk Hakları Günü’nü bir kez daha kutluyorum” dedi.
 
YEDİYILDIZ: “ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZDİR”
 
AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız ise “Her gün her an her şey çocukların hakkıdır. Çünkü çocuklar bizim geleceğimizdir. Bu programı tertip eden Fatsa Belediye Başkanımız ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüze teşekkür ediyorum. Çocuklarla beraber olmak çok güzel bir şey” diye konuştu.
 
KİBAR: “BU MUTLU GÜNÜMÜZDE YANIMIZDA OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER”
 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise, “20 Kasım Çocuk Hakları günü nedeniyle çocuklarla bir araya gelelim istedik. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzle birlikte düzenlediğimiz etkinliğe katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Milletvekiliğimiz bizlere sürpriz yaparak bu mutlu güne ortak oldular. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve değerli milletvekilimize çocuklarımızın bu mutlu gününe katıldıkları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Birleşmiş Milletler (BM) tarafından 20 Kasım 1989 tarihinde kabul edilen Çocuk Hakları Sözleşmesi'nin ardından her yıl 20 Kasım günü, dünya genelinde çocuk haklarına vurgu yapılan özel bir gün olarak kutlanıyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde