28 Mart 2024

FATSA’DA BEŞ SOKAK SICAK ASFALTLA BULUŞTU

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesindeki ulaşım yatırımlarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçenin merkezinde yer alan 5 sokağı daha sıcak asfalt konforuyla buluşturdu.
 
Ordu’da hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarıyla adından söz ettiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin yıllar süren hayallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor.
 
BAŞKAN GÜLER: “FATSA İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa ilçe merkezindeki 5 sokağın daha sıcak asfaltla buluştuğunu söyledi. Şehrin imarlı alanlarında Fatsa Belediyesi ile birlikte koordineli bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Başkan Güler, “Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz bir süredir alt yapı çalışmaları devam eden Destan Sokak, Palmiye Sokak, Halide Edip Adıvar Sokak, Kantarcılar Sokak ve Kıvılcım Sokakta 2 gün süren çalışma ile sıcak asfalt serimini tamamladı. İlçemize hayırlı olsun” dedi.
 
KİBAR’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise “Fatsa’nın her mahallesinin ulaşımındaki konforunu arttırmak adına çalışmalarda desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, OSKİ Genel Müdürü Murat Us’a, Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanımız Abdulkadir Hatipoğlu’na teşekkür ediyorum. Kış mevsimine girmemize rağmen güzel havalarda fırsatı kaçırmayarak gece gündüz çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde