24 Nisan 2024

Ordu valisi Tuncay Sonel, Murat Kaçak’ı İşyerinde Ziyaret Etti

  • PDF
Ordu’ya atandığı günden itibaren, babacan tavrı, içten ve samimi davranışları ile vatandaşlarımızın gönlünde ayrı bir yer edinen Vali Tuncay Sonel, hem iadeyi ziyaret, hem de hazırlıkları devam eden yeni işyerine hayırlı olsun demek için MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak’ı iş yerinde ziyaret etti.
 
Önce Beyaz İnşaat’a gelen Vali Sonel’i MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak ve eşi Filiz kaçak ile birlikte, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, MHP Fatsa İlçe İdare amiri Ahmet Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Genç karşıldı.
 
Burada yapılan oldukça sıcak ve samimi sohbetten sonra Başkan Murat Kaçak Vali Sonel’e elif harfi tablosu takdim ederken, eşi Filiz Hanım ise sahanlı antik bir ibrik hediye etti.
Daha sonra yeni faaliyete geçecek olan mağazayı gezen Vali Sonel, mağaza hakkında Başkan Murat Kaçak’tan bilgi aldı. Dünyada ve Türkiye’de yeni bir uygulama olan akıllı mağaza konseptinde hazırlanan, bölgenin en geniş kapsamlı ve büyük seramik, vitrifiye, banyo aksesuarları ve mobilyaları mağazasını yerinde inceleyen Vali Sonel, işletme sahibi Murat Kaçak’ı tebrik ederek hayırlı olması dileklerinde bulundu.
 
Ordu Valisi Tuncay Sonel’in ziyareti sonrası konu ile ilgili bilgisine başvurduğumuz Başkan Murat Kaçak, Sayın Valimiz Tuncay Sonel’in bir ağabeyimiz, bir büyüğümüz olarak işyerimize nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirterek, kendileri bu ziyareti ile bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir dedi.
Başkan Murat Kaçak konu ile ilgili şunları söyledi; “Sayın Valimiz ile ilgili, daha önceki görev yaptığı yerlerde çok güzel söz-ler duymuştuk. Sayın Valimizin Ordu ilimize gelişinin büyük bir şans olduğunu düşünü-yorum. Kendisini ziyarete gittiğimizde yaklaşımı, samimi muhabbeti ve babacan tavrı bize hemen geçti ve kendisini kısa sürede sevdik.
Gelir gelmez ilimizde yaptıkları işler ve hizmetlerle tüm Ordu halkının gönlünü fethetti. Evet biz onu sevdik. Biz onun abiliğini, sözünün eri oluşunu, elif gibi dik duruşunu, mazlumun yanında, haksızın karşısında oluşunu sevdik. Biz onun köylünün yer sofrasına oturuşunu, yetim çocukların saçını okşayışını sevdik. Biz onun büyük ile büyük, çocuk ile çocuk oluşunu, kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayan devlet adamlığını sevdik.
 
Dolayısıyla Sayın Tuncay Sonel, bizim hem Valimiz, aynı zamanda da ağabeyimizdir. Kendisi, bizleri ziyaret ederek ziyadesi ile mutlu etmiştir. Rabbim memlekete hizmet yolunda, ayağına taş değdirmesin. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde