26 Nisan 2024

"O TERTEMİZ ALNINDAN ÖPERİM"

  • PDF
ESKİ KORGAN KAYMAKAMI SAİM SEZEN’DEN GÖREVDEN ALINAN KAYMAKAM MİRAÇ AKBULUT’A MEKTUP... 
30 YIL ÖNCE KORGAN KAYMAKAM-LIĞI YAPAN SAİM SEZEN’DEN GÖREVDEN ALINAN KAYMAKAMA DESTEK GELDİ.
 
Saim Sezen yaptığı açıklamada; “Sevgili Kaymakam kardeşim,30 yıl kadar önce o ilçenin kaymakamı olarak görev yapmış ve Cumhuriyete karşı kalkışanlara 29 Ekim günü derslerini  vermiş bir ağabeyin olarak bütün içtenliğimle o tertemiz alnından, geleceği aydınlatan gözlerinden öperim.   
 Yüksek seviyeli ve seciyeli tam bir devlet adamı olmanın sorumluluğu içinde Yurdumuzun kurtarıcısı, Devletimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda basiretle görevinizi yerine getirmiş olmanız nedeniyle içtenlikle kutluyorum.      
Tutum ve davranışınız halkımız için umut kaynağı olmuştur.       
Yurdumuz ve ulusumuzun üstüne çöken karanlığı paramparça eden bir yıldırım gibi ortalığı aydınlatmış oldunuz. Büyük Önder’in gösterdiği hedefe yönelen bilincinizle örnek bir kişilik sergilediniz. Tarih sizi unutmayacaktır. Bu genç yaşta Kuvvacı öncüllerimizin  yanında onur kürsüsündeki yerinizi almış olmanız ayrıca her türlü övgünün üstündedir. Size zulmetmeye, mağdur etmeye kalkışacaklardır. Öyle davranmaya kalkışan alçakları yarın kimse hatırlamayacaktır. Dilerim ki kalan ömründe Türkiye Cımhuriyetine ve Türk ulusuna karşı unutulmaz hizmetler yapma olanağı bulur ve görevini eksiksiz yerine getirirsin. Geriye tek bir adım dahi atmadan, inandığın yolda yürüyeceğine ve başarılı olacağına inanıyorum.     
Bu duygu ve düşüncelerle sana kıymak isteyenleri şiddetle kınar, yeniden gözlerinden ve o tertemiz alnından öper, saygıyla ve sevgiyle selamlarım.     Önceki Korgan Kaymakamlarından Saim SEZEN.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde