16 Nisan 2024

FATSO Öğrenciler İçin Kışlık Yardımlarını Dağıtmaya Başladı

  • PDF
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından TOBB destekleriyle hazırlanan kışlık yardımların dağıtımlarına başlandı. Oda'nın sorumluluk alanında bulunan 7 ilçede İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliği ile ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak olan yardımlar kapsamında Oda tarafından bu yıl öğrenciler için eşofman hazırlandı.
Hazırlanan yardım paketlerinin dağıtımını Fatsa ilçesi ile başlatan Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya'ya yardım paketlerin teslimini gerçekleştirdi.
Burada yaptığı açıklamada KARATAŞ; "Öğrencilerimize sağladığımız yardımlar Odamız için bir gelenek. Bu yıl yardımlarımızı tekstil sektöründeki gücümüzü de kullanarak eşofman olarak hazırladık. Bu güzel eşofmanların evlatlarımıza teslimini sağlamak üzere her zaman olduğu gibi Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın Atinkaya'ya, Oda Meclisinden çok değerli çalışma arkadaşlarım Arif Bulu, Hacı Yelkuvancı, Kenan Yahşi ve Taner Okutan ile birlikte teslim ettik. Sorumluluk alanımızda bulunan diğer 6 ilçemizde dağıtımlarımız sürecek. Koordinasyon ve işbirliği için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum." dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde