18 Nisan 2024

VELİ AĞBABA'YA BÜYÜK İLGİ

  • PDF
CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda Fatsalılar ile buluştu. 
CHP Ordu İl Başkanı Atilla Şahin ve Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı'nın da eşlik ettiği vekilllere Fatsalılar büyük ilgi gösterdi. 
Lafını esirgemeyen Veli Ağbaba, konuşmasında hükümeti sert bir şekilde eleştirdi. 
Ağbaba ekonomiden adalete, siyasi ahlaktan kara para aklama olaylarına kadar her konudan bahsetti. Ağbaba konuşmasının ardından Seyit Torun'a söz hakkı verdi, Torun "Bize anlatacak bir şey kalmadı, hepsini Veli bey anlattın" dedi.
 
ESNAF ZİYARETİ DE YAPTILAR
 
Vekiller, daha sonra esnaf ziyareti de yapıp tek, tek esnafın dertlerini dinleyip esnaflarla sohbet ettiler.
Trafiğe kapalı alandaki esnafları ziyaret eden vekillere sokaktaki vatandaşlardan da büyük ilgi oldu.
 
CHP MİLLETVEKİLLERİNDEN DKC'YE ÖVGÜ
CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, finalde OSB'deki DKC Grup'u ziyaret ettiler. Fabrika Genel Müdürü Faruk Gür, fabrikayı gezdirdi. Fatsa'nın fındığını işleyerek tüm dünyaya ihracat yapan DKC Grup'a istihdama sağladığı katkı nedeniyle teşekkür eden vekiller, tesise de, ürünlere de hayran kaldılar.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde