15 Mayıs 2024

Sakarya Mahallesinde Oktay Kızgın Muhtar Adayı

  • PDF

okt24-7-2013Yerel seçimlere uzun bir zaman kalmasına rağmen; Sakarya Mahallesinde muhtar adayı olduğunu açıklayan Oktay KIZGIN : ‘’Artık yönetimlerde gençler de olmalı’’ dedi.
Gazetemize ziyarette bulunan kuaför Oktay Kızgın; Bir genç olarak yaşadığı mahalleyi daha ileri taşımak ve daha güzel hizmetlere kavuşturmak için aday olduğunu söyledi. Açıklamalarına devam eden KIZGIN: "Gençlerin de artık hizmet yarışında olması gerekiyor. Ülkemizin gençlerin enerjisine ve fikirlerine ihtiyacı var. Bir genç olarak kendi yaşadığım mahalleye hizmet etmek istiyorum’’ dedi.
Muhtarlığın önemli bir görev olduğunu ifade eden Kızgın: " Aklımda birçok hizmet var. bunları gerçekleştirebilmek adına mahallede yaşayan herkesten destek istiyorum. Gerekirse işimi ikinci plana atıp mahalleme hizmet edeceğim. Zaten birçok insan bana bu yönde destek verdiğini söylediği için bunu yapıyorum. Sakarya Mahallesi'ni seviyorum ve seven herkesi de beni desteklemeye davet ediyorum" diye konuştu.

Kuaför arkadaşı Lütfü ALTUN’ la gazetemize yaptığı ziyarette adaylığını açıklayan Oktay KIZGIN: ‘’Seçimlere uzun bir süre var ancak ben bu süre içerisinde bütün seçmen kardeşlerimi ziyaret etmek istiyorum. Bu yüzden adaylığını erken açıkladım’’ dedi.okty24-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde