29 Mart 2024

FATSA’DA DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ ETKİNLİĞİ

  • PDF
Fatsa Belediyesi, Dünya Çevre Temizlik Günü'nde farkındalık oluşturmak amacıyla Uzunkum Plajı ve Dolunay Çamlıkta çöp toplama etkinliği düzenledi.
 
Türkiye’nin 81 ilin-de eş zamanlı gerçekleştirilen etkinlikte, Fatsa Belediyesi, Fatsa Gençlik Merkezi, Haydi Yapalım (Lets Do It), Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) gönüllülerin ve vatandaşların el birliği ile Uzunkumplajı ve Dolunay Çamlık temizlendi.
 
DAHA TEMİZ BİR FATSA İÇİN ÇÖPLER TOPLANDI.
 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın katılımıyla Uzunkum Plajı ve Dolunay Çamlıkta düzenlenen etkinlikte, çevre gönüllüsü vatandaşlar ve gençler  daha temiz bir Fatsa için çamlık ve plaj alanına atılan çöpleri topladı.
 
“AMACIMIZ ÇÖP KİRLİLİĞİNİN ÖNÜNE GEÇMEK”
 
Çevre temizliğine belediye olarak önem verdiklerini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  “ Temizlikteki duyarlılığa farkındalık oluşturarak dikkat çekmek istedik. Gerçekleştirdiğimiz etkinlik ile çöp kirliliğinin önüne geçmek istiyoruz. Gelecek nesillerimize daha temiz bir çevre  bırakmak için çalışıyoruz. Çevre temizlik etkinliğimize destek ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde