03 Temmuz 2024

FATSA ADD SUBESİ ‘’DOSTLUK VE DAYANIŞMA KAHVALTISI’’ DÜZENLEDİ

  • PDF
Fatsa ADD; Fatsa Öğretmen Evi salonunda üyelerine kahvaltı düzenledi.
1 Ağustos günü düzenlenen kahvaltıda ADD üyeleri hazır bulundu.
Dernek Başkanı Kemal Altuntaş yaptığı konuşmada; ”Büyük önderimiz M. Kemal ATATÜRK’ün öncülüğünde, Dostluk ve Dayanışma ruhuyla nasıl Kurtuluş Savaşı’nda emperyalizmi yenilgiye uğrattıysak bugün de Cumhuriyetimize, Atatürk’ün Aydınlanma Devrimlerine ve Demokrasimize yönelen saldırıları ve tehditleri yenilgiye uğratacağız.” dedi.
“Cumhuriyetimizin ve Demokrasimizin yaralarını, dostlarımızla dayanışma ruhuyla saracağız. Atatürk Cumhuriyeti’ni yeniden inşaa edeceğiz. Bunun için geçmişte nasıl bedeller ödediysek gerekirse yine ödeyeceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.” Diyen Kemal Altuntaş; “Atatürk, Cumhuriyet ve Demokrasi sevdalısı dostlarımızın dayanışması bize güç vermektedir. Etkinliğimize katılan, destek veren dostlarımıza huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.
Ordu Milletvekili sayın Mustafa ADIGÜZEL, CHP Ordı İl Başkanı sayın Atilla ŞAHİN, Gülyalı Belediye Başkanı sayın Ulaş TEPE, CHP Altınordu, Fatsa, Çamaş, Aybastı İlçe örgütlerine;  İYİ Parti Fatsa İlçe örgütü ve yöneticilerine, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasına, Fatsa Zıraat Odasına, Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine, Fatsa Alevi Kültür Derneğine, Fatsa Doğa ve Çevre Derneğine, ADD Genel Merkez GYK üyesi sayın Öner TANIK, ADD Ordu, Ünye, Perşembe Şube Başkanları ve değerli yöneticileri; Kurucu Başkanımız sayın Doğan ÇELEBİ, önceki şube başkanlarımız Mustafa Kemal ERKEN ve Nur Hilal GÜNDÜZ’ e, Eğitim-İş Ordu Şube Yönetici ve üyelerine, Eğitim. Sen., Eğitim-İş. Fatsa Temsilciliklerine, Etkinliğimizde en büyük emeği olan ADD Fatsa Şubesi’nin değerli kadın üyelerimize, dayanışma gösteren gönül dostlarımıza, Desteklerini esirgemeyen ilçemizin yerli marketlerine, Etkinliğimize sazı ve sözü ile destek veren sanatçı sevgili Sinan ŞAHİN’e, Fatsa Öğretmenevi Müdürüne ve çalışanlarına teşekkür ederiz. Dostlar en büyük teşekkürü fedakarca çalışan Şube Yönetim Kurulunda birlikte çalıştığım yol arkadaşlarıma  ve ümidimiz  ADD Gençlerine borçluyum. Sonsuz teşekkürler.” diyerek sözlerini sonlandırdı.
CHP Ordu milletvekili Mustafa Adıgüzel ve Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’de kısa konuşmalarıyla katılımcıları selamladılar. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde