15 Mayıs 2024

Şener: Toki, Hastane İnşaatını İhaleye Çıkartıyor

  • PDF

hst24-7-2013AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa'ya 300 yataklı ve akıllı bina olarak tabir edilen devlet hastanesi inşaatının ihalesinin TOKİ tarafından önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini söyledi.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, beraberinde Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen ve bir grup partili ile Fatsa'da gezi ve incelemelerde bulundu. Vatandaşlar ile sohbet ederek, isteklerini ve temennilerini dinleyen Şener, Fatsa Devlet Hastanesi ile ilgili son bilgileri verdi.

4 Milyon liralık kamulaştırma bedeli ödenerek yerin tahsisin tamamlandığını hatırlatan Şener, "Sağlık Bakanlığı projeyi hazırlayarak TOKİ'ye gönderdi. TOKİ'de gerekli çalışmaları yaparak önümüzdeki süreçte ihalesini gerçekleştirecek. 300 yataklı ve 3 ayrı bina olarak Acil Servis, Yoğun Bakım Ünitesi, Ameliyathane ve Yatakhane'den oluşuyor. Akıllı bina olarak tabir edilen son teknoloji olarak yapılacak olan hastanede nakilde kolaylık sağlanması için helikopter pisti de yer alıyor. Odalar tek ve 2 kişinin kalabileceği şekilde dizayn ediliyor olması hastaları ve yakınlarının rahat etmesini sağlayacaktır. Fatsa’mız bölgede kendisine yakışan bir hastaneye kavuşuyor."dedi.

AK Parti'nin 2023 hedefini hatırlatan Şener, "Hedefimiz Ordu'nun tüm projelerini bu süreye kadar gerçekleştirmek. Kamuoyunda gündeme getirilen tüm projeleri Ankara'da gerekli bakanlıklar ile görüşerek gerçekleşmesi için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Ordu'nun kalkınması için elimizden ne geliyorsa bugüne kadar yaptık, bundan sonrada hizmetlerimizi vatandaşlarımıza ulaştıracağız."diye konuştu.

Şener, Fatsa gezisinin ardından Korgan ilçesine geçerek burda vatandaşlar ile birlikte iftar programına katıldı.has24-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde