15 Mayıs 2024

Şener: Örnek Bir İmamı Kazada Kaybettik

  • PDF

bgs24-7-2013AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, trafik kazasında hayatını kaybeden Korgan'ın Bacanak Cami İmam Hatibi Ali Rıza Şen'in ailesini ziyaret ederek başsağlığı dilerken, kazadan yaralı olarak kurtulan ve Devlet Hastanesinde tedavi gören eşi Emine Şen'e geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Fatsa'daki Müftülük Binası'nın açılışına yetişmeye çalışan Ali Rıza Şen ve eşi Emine Şen'in bulunduğu araç, Korgan-Fatsa yolunda bir kamyonet ile çarpıştı. Kazada İmam Ali Rıza Şen hayatını kaybederken eşi Emine Şen ise yaralı olarak kurtuldu. Kazayı haber alır almaz hemen hastaneye giden AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ali Rıza Şen'in ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Şener, Devlet Hastanesinde müşahede altında tutulan Emine Şen'i de ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Şener, Ali Rıza Şen'i yakından tanıdığını ve bu olayın kendisini çok üzdüğünü ifade ederek, "Ali Rıza Şen çok çalışkan, görevini layığı ile yerine getiren bir din görevlimizdi. Çalışmalarından dolayı Valiliğimiz tarafından yılın imamı da seçilmişti. Allah rahmet eylesin."dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde