03 Temmuz 2024

“TÜRKİYEYE ÖRNEK OLACAK BOLAMAN HAVZASI PROJESİ ONAYLANDI”

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Fatsa ve 12 ilçeyi kapsayan 77 kilometrelik Bolaman Havzası Projesinin onaylandığını duyurdu.  
 
Başkan Kibar sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı.“Fatsa’mız başta olmak üzere toplamda 12 ilçemizi kapsayan 77 kilometrelik Bolaman Irmağı’nın uzandığı havzanın ıslah edilmesini içeren projemiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı.
Bolaman Irmağı havzasında son zamanlarda görülen sel, taşkın, heyelan ve doğal kaynak tahribatına çözüm oluşturmak, havzayı su, ulaşım, tarım, çevre turizm açısından zenginleştirmek amacı güden projenin bölge için hem ekonomik hem de ekolojik kazanımları olacak olan projemizi sahiplenen ve hayata geçirilmesi için tüm imkanları seferber eden, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli'ye, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e, Milletvekillerimiz Şenel Yediyıldız’a, Ergün Taşçı’ya ve Metin Gündoğdu’ya, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve Projede emeği geçen tüm yetkililere hemşerilerimiz ve bölgemiz adına şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde