29 Mart 2024

CHP’DEN KINAMA

  • PDF
Cumhuriyet Halk PartisiFatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı İsrailin muakaddes mekan Mescid-i Aksa’da sivillere yapılan hain saldırıları şiddetle kınadı.
Murat İnanlı gazetemize yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:
“Mübarek Ramazan ayında İsrail’in mukaddes mekan Mescid-i Aksa'da masum sivillere karşı gerçekleştirdiği hain saldırıları ve zulmü şiddetle kınıyoruz.     
  Sivillere karşı yapılan saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.     
 Filistin’de yapılanlar büyük bir insanlık suçudur. Bunun ırkı, dini, milleti, siyasi görüşü olmaz. Sözde demokrasi ve barış yanlısı Büyük Dünya Ülkeleri nerede? Müslüman liderler ve zenginler kendi koltuk ve cepleri için yaşadıkları sürece adalet ahirete  kalmıştır.   
   Mehmetçik’in zaten yıllar önce Gazze’de olduğunu bilinmiyo galiba. Batının iki tatlı sözüne şımarıp isyan eden Arap Dünyası, o gün Mehmetçik’i Filistin’e sığdırmadı. Ve o isyancılar ihanetlerinin bedelini torunlarına miras bıraktılar.     
 Hatta konu ile igili kendisine sorulan soruya Yaser Arafat’ın verdiği cevap;”Biz Türk’lere ettiğimiz ihanetin bedelini ödüyörüz. İnşallah bu bedel bizimle biter çocuklarımıza ve torunlarımıza sıçramaz“ olmuştur. Maalesef durum bu.         
Tarihten ders çıkarırsak tekerrürleriyle uğraşmayız.       
 Başta İslâm dünyası olmak üzere tüm dünya bilmeli ve görmeli ki İsrail’i durdurmak öyle  ‘kınama mesajları’ ya da protestolarla mümkün olmaz. İsrail’e net bir kararlılıkla “ Bu zulme son ver. Haddini bil. Sonuçlarına katlan.”  demek ve bu sözü ekonomik ve siyasî güç ile desteklemekten başka çare yoktur”dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde