28 Mart 2024

AKLINIZ CANDOSTLARIMIZDA KALMASIN

  • PDF

Pandemi mücadele kapsamında uygulamaya geçilen tam kapanma sürecinde sokak hayvanlarının mama ve su ihtiyacı, Fatsa Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Tüm Türkiye’de tam kapanma sürerken Fatsa Belediyesi, can dostların aç kalmaması için beslenme yerlerine mama ve su bırakıyor.

CAN DOSTLAR İÇİN TAM KAPANMADA HER TÜRLÜ TEDBİR ALINDI

Pandemi nedeniyle uygulanan tam kapanma döneminde Fatsa Belediyesi, sokak hayvanların beslenmesine yönelik her türlü tedbiri aldı. Kısıtlamalarla birlikte, yiyecek ve su bulmakta zorlanan kentin sokaklarında yaşayan hayvanların tüm yaşamsal ihtiyaçları, Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından karşılanıyor. Ekipler,  kentin çeşitli noktalarında bulunan beslenme yerlerine düzenli olarak mama ve su takviyesi yapıyor.

“SEVİMLİ DOSTLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Her zaman olduğu gibi pandemi döneminde de sevimli dostların yanında olduklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Yılın her günü ilçemizin güzelliğine güzellik katan minik dostlarımız için çalışmalar yapıyoruz. Hem yiyecek, hem de su bulmakta zorlanan sevimli dostlarımıza bu zorlu süreçte de destek vermeye devam ediyoruz. İçerisinde bulunduğumuz tam kapanma döneminde, minik dostlarımızın etkilenmemesi çalışıyoruz. Fatsa’mızın 42 noktasına koyduğumuz beslenme yerlerimiz, ekiplerimiz tarafından her gün kontrol ediliyor. Bu kontroller sırasında eksiklik görülen noktalara hemen müdahale ediyor, takviyeler yapıyoruz. Popülasyonun fazla olduğu bölgelere giderek sevimli dostlarımızın beslenmesini sağlıyoruz. Tam kapanma döneminde de onlar için sahadaki görevimizi aksatmadan sürdürüyoruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde