28 Mart 2024

ARKAMIZDA “ORDU” VAR BİZE KİMSE DAYANAMAZ!

  • PDF

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe bir dizi ziyaret için gelmiş olduğu memleketi Fatsa’da, Fatsa Belediyesi ve daha sonra AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığını ziyaret ederek parti teşkilatları ile bir araya geldi.

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel ve Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın da katıldığı toplantıda açıklamalarda bulunarak, kendilerine en çok sorulan sorunun İstanbul’u yeniden alabilecek miyiz, konusunda olduğunu belirten Kabaktepe;

Biz de buna karşılık; arkamızda “Ordu” var, bize kimse dayanamaz şeklinde cevap veriyoruz, dedi. AK Partinin hâlâ hem İstanbul’un hem de Türkiye’nin en büyük partisi olduğunu vurgulayan Osman Nuri Kabaktepe;

İlçe belediyelerimiz ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisindeki oy oranlarımıza baktığımızda anlıyoruz ki, İstanbul’un kalbi bizimle atıyor, bu kadim şehrin sosyolojisi bizimle birlikte, devrettiğimiz emaneti, %60+1 ile vakti geldiğinde geri alacağız, dedi.

AK Parti sonrasında İstanbul’un hak ettiği yatırımları alamadığını vurgulayan Kabaktepe; Bugün karşımızda kendi bütçesini bitirmiş, üzerine de kat be kat borçlanmış bir Büyükşehir Belediyesi var. Bu devasa rakamlara karşılık elle tutulur hiçbir bir yatırımları yok, diyerek İstanbul’un iyi yönetilmediğini söyledi.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel de; Bugün partimizi ziyaret ederek bizleri onore eden başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Milli şuuru kendisine rehber edinen ve asla taviz vermeyen bu kadim millet, aslında İstanbul için bizlere bu kısa arada yenilenmeyi ve daha güçlü bir şekilde sahaya inmeyi öğütlemiştir.

Kıymetli başkanımızla 2023 ve 2024 hedeflerine çok güçlü bir şekilde ulaşacağımıza inancımız tamdır. Ve yine inanıyorum ki başkanımızın oluşturduğu bu sinerji önce İstanbul teşkilatlarında sonra da tüm teşkilatlarda ciddi bir motivasyon sağlanmıştır. Bu motivasyon ile vizyon birleştiğinde aşılamayacak engel yoktur, dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde